Romulaari - Foorumi

Kiitos Urli.Netille lyhytosoitteesta: www.Foorumi-Romulaari.urli.net
 
PääsivuPääsivu  PortalPortal  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  
Romulaari - Foorumi

Romulaari - Foorumi - Rekisteröitymissopimus


Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.
Säännöt:
 
1. Ei ÄLYTTÖMÄSTI kiroilua!
2. Ei Spammiä/roskapostia/asiatonta postia/turhaa postia!
3.Muista rekistöröitymisen jälkeen käydä laittamassa asetuksesi kuntoon.(Suosittelen automaattisten vastausviestien laittamista päälle,helpottaa foorumin käyttöä todella paljon!)
4. Jos sinulla on ongelmia, lähetä viestiä siitä "Rekisteröinti ja foorumin käyttö" osioon!
5. Jos sinulla on RuneScape hahmo, kirjoita se tiedoissasi oikeaan kohtaan!
6. RuneScape:n Macrojen ja Hahmojen myynti Romulaarin foorumeilla kielletty ankarasti!
7. Peräkkäisten Triplapostejen lähetys on kielletty!
8. Kuvien "Lainaus" on kielletty!

Ilmoitathanmahdollisiet bugit ylläpidolle, kiitos! Jos jossain säännössä on"ymmärrysongelma", kirjoitathan Apua!-Säännöt ja Kysymykset Osioon.