Romulaari - Foorumi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Romulaari - Foorumi

Kiitos Urli.Netille lyhytosoitteesta: www.Foorumi-Romulaari.urli.net
 
PääsivuPääsivu  PortalPortal  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 GTA Vice City FAQ

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
DEL
Moderator
Moderator
DEL

Mies
Viestien lukumäärä : 1876
Ikä : 28
Missä asun : Kotka
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Runescape quitattu
Registration date : 30.03.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty29.08.07 9:39

GTA Vice City FAQ B00008MSWQ.02.LZZZZZZZ
HUOM!! Tämä FAQ spoilaa varmasti jossain vaiheessa juonta. En ota mitään vastuuta, jos menetät peli-ilosi tätä FAQ:ta lukemalla.

Sisällysluettelo

1. Yleistä tästä FAQ:sta
2. Mihin Publicity Tour:n jälkeen (Kun tehtävien antajat häviää kartalta)
3. Ostettavat kiinteistöt
4. Tehtäväkohtaiset ratkaisut
- 4.1. Auntie Paulie
- 4.2. Avery Carrington
- 4.3. Cortez Colonels
- 4.4. Ken Rosenberg
- 4.5. Kent Paul

4.3.5. All Hands On Deck

Tehtävässä pitää suojella Cortez:a. Yksinkertaisesti ammu kaikki vihollisesti. Lopuksi ammu yksi vene "tiesulusta", jotta Cortez pääsee jatkamaan matkaansa.

4.4. Ken Rosenberg

4.4.1. The Party

Yksinkertainen alkupään tehtävä.

Aluksi mene Ken Rosenberg:n luo, joka passittaa sinut vaihtamaan vaatteita Rafaels:n luo. vaatteet vaihdettuasi mene Colonels:n jahdille. Tämän jälkeen kuljeta Mercedes Pole Position:iin.

4.4.2. Back Alley Brawl

Yksinkertainen alkupään tehtävä.

Aluksi mene Ken Rosenberg:n luo, joka käskee sinun mennä kyselemään kaman sijaintia Kent Paulilta, joka on Malibulla. Hän passittaa sinut "Ocean Drive:en" jututtamaan kokkia, joka kät lopulta kimppuun. Tapa hänet ja ota kännykkä. Tämän jälkeen kuvaan mukaan astuu Lance Vance. Seuraa häntä autolle, aja Ammu-Nationin edustalla ja takaisin hotelille (savepaikka).

4.4.3. Jury Fury

Yksinkertainen alkupään tehtävä.

Poimi maasta vasara ja käy mätkimässä kahta valamiestä, mutta älä tapa heitä.

4.4.4. Riot

Aluksi voit käydä vaihtamassa vaatteet Rafaels:n luona. Tämän jälkeen menet kartalla näkyvään paikkaan, aloita kahakka hakkaamalla muutamaa (neljää) ihmistä, vaikkapa nyrkillä. Sen jälkeen mene ja ammu autot. Kannattaa mennä "lastaussillalle" (koroke seinän vieressä), jolloin muut eivät pysty hakkaamaan sinua. Autot on helpoin ampua SMG:llä, mutta pistoolillakin tuo onnistuu, kuten itse tein. Kannattaa ampua toisten autojen vieressä oleva räjähtävä tynnyri, jolla saa kaksi autoa pois.

4.5. Kent Paul

4.5.1. Death Row

Tehtävässä pitää käydä pelastamassa Lance Vance "Junk Yard:lta". Tehtävää helpottaa, jos armorit ja hiparit ovat täynnä, mutta tuo ei ole välttämätöntä. Itse selvisin tuosta vain 59 hiparin avulla. Lisäksi kannattaa varata nopea kulkuvälinen, esim. PJC-600.

Aluksi mene nopeasti kaatopaikalle vievän tehtävän päähän ja tapa portilla olevat vartijat kiikarikiväärillä. Tämän jälkeen lähde etenemään kohti perällä sijaitsevaa majaa, jossa Lance:ä pidetään. Kannattaa edetä rauhassa, jolloin ei kuole helpolla, tosin liian rauhallinen eteneminenkään ei ole hyvästä, sillä aika on rajallinen. Kun lopulta pääset Lance:n luo mene ja ota kulman takaa Sentinel ja kuljeta Lance sairaalaan. Matkalla tulee vielä jokunen auto ajamaan takaa, mutta niistä selviämiseen ei ole mitään erityistä "kikkaa".

4.6. Love Fist

4.6.1. Love Juice

Mene tapaamaan huumeiden välittäjää, tapa hänet, hae Mercedes ja aja nopeasti suorinta tietä takaisin studiolle.

4.6.2. Psycho Killer

Aja Love Fist:n limusiinilla Rock City:n eteen. Lähde seuraamaan kohdettasi ja tapa hänet. Hän menee ensin suoraan, kunnes kääntyy vasemmalle Ammu Nationiin vievälle tiellä. Sen päästä hän kääntyy vasemmalle, mutta tekee vain pienen "ringin" ja lähtee kohti filmistudiota.

4.6.3. Publicity Tour

Aja limusiinilla niin kauan, että pommi on purettu. Älä kuitenkaan tiputa nopeutta kovin alhaiseksi, sillä muuten auto räjähtää. Kannattaa seurata oikealla näkyvää mittaria tältä tiimoilta. Lopuksi vie Love Fist kartalla näkyvään paikkaan.

4.7. Mitch Baker

4.7.1. Allow Wheels of Steel

Checkpoint kisa, jossa pitää sijoittua ensimmäiseksi (tämä on varmasti uutta monelle

4.7.2. Messing With The Man

Tehtävässä pitää saada "kaaosmittari" täyteen. Helpoin tapa tähän on luultavasti ampua koko ajan samaa autoa, vaikka se olisikin jo räjähtänyt. Tosin tämä ei toiminut itselläni, mutta yleinen riehuminen on avainsana tässä tehtävässä.

4.7.3. Hog Tied

Hanki aluksi PJC-600, esimerkiksi tien toisella puolella olevasta kaupasta. Hyppää aiemmin näytetyistä portaista Ammu Nationin katolle. Ammu kaikki vastaan tulijat ja hae Mitch:n pyörä ja vie se clubin eteen.

4.8. Phil Cassidy

4.8.1. Gun RUnner

Ota aluksi Phil:n pihasta Patriot, ellei muuta menopeliä löydy. Aja kartalla näkyvien autojen luokse ja anna SMG:n laulaa. Kerää kaikki aseet, mitkä putoavat ja tuhoa autot. Matkalla saattaa tulla myös vastaan skoottereilla ajavia avustajia, mutta heitä ei ole pakko tappaa, tosin jokaisen tappamisesta saa 100$.

4.8.2. Boomshine Saigon

Aja Phil sairaalaan. Ei mitään ihmeellistä, lukuun ottamatta yhtä asiaa...

4.9. Ricardo Diaz

4.9.1. The Chase

Mene kartalla näkyvään paikkaan ja seuraa kohdetta. Kun kohde menee autoon ota vierestä skootteri ja jatka hänen seuraamista. Skootterilla ajaessa on hyvä ajaa "siksakkia", jolloin kohde ei osu sinuun/skootteriin.

4.9.2. Phnom Pench 86

Tapa kaikki mikä liikkuu ja hae rahat. Smile

4.9.3. The Fastest Boat

Aja satamaan ja varasta vene. Kytkin veneen laskemiseen löytyy venevajasta. Lopuksi aja vene Diaz:n laituriin.

4.9.4. Supply & Demand

Tehtävässä pitää selvitä ensimmäisenä kartalla näkyvään kohteeseen. Tämän jälkeen sinun pitää ampua henkilöitä, jotka yrittävät varastaa tavarasi. Tehtävässä ei pitäisi olla mitään erityisen vaikeaa.

4.10. Tommy Vercetti

4.10.1. Rub Out

Tehtävässä pitää tappaa Ricardo Diaz. Tehtävä ei ole mitenkään vaikea. Etuovesta ei kuitenkaan pääse sisälle, vaan Diaz:n luo itää kiertää takakautta.

4.10.2. Shakedown

Tehtävässä pitää hajottaa ostoskeskuksen laseja, johon on aikaa 5 minuuttia.

Aluksi mene nopeasti ostoskeskukseen. Ota esimerkiksi Infernus kartanon pihasta. Liikekeskuksessa sisällä "spurttaa" koko aika ja ammu lasit juostessasi, jolloin poliisit eivät pysty ampumaan sinua (ainakaan hyvin). Spurtti nappia kannattaa "rämpyttää", jolloin Tommy ei väsy.

4.10.3. Bar Brawl

Jos haluat ottaa molemmat apurit mukaan, ota pihasta Sentinel, joka ilmestyy vain tämän tehtävän ajaksi. Mene kartalla näkyvään paikkaan ja tapa vartijat. Helpoiten tämä käy autosta SMG:n avulla. Hoideltuasi vartijat mene puhumaan johtajalle, joka kertoo vartiointiliikkeen nimen. Kartalle ilmestyy uusi paikka, jonne tietenkin pitää mennä. Tapa kaikki vartijat ja lähde seuraamaan pyörillä ajavia vartijoita. Heidät on helpoin teloittaa SMG:llä autosta.

4.10.4. Cop Land

Houkuttele perääsi kaksi poliisia, esimerkiksi partioauto. Partioautossa ei tosin ole aina kahta poliisia. Jos poliiseja ei tunnu löytyvän kasvata Wanted-level:ä. Itselläni rupesi poliiseja löytymään vasta, kun wanted-level oli 4. Poliiseja kannattaa "etsiä" tallin (merkitty kartalla) ympäristöstä, jolloin matka tallille ei ole pitkä. Houkuttele poliisit talliin. Tämän jälkeen ota poliisiauto. Jos et saanut autoa poliiseilta löytyy kulman takaa uusi auto. Aja ostoskeskukseen ja viritä pommi, minkä jälkeen juokse karkuun. Lopuksi aja kartanolle. Voit myös käydä Pay N Spray:ssä, jotta saat poliisit pois perästä. On kuitenkin hyvä huomata, ettei Pay N Spray huoli poliisiautoa, joten autonvaihto on välttämätöntä.

4.10.5. Keep Your Friends Close ...

(Tehtävän nimi on luultavasti otettu Kummisedästä, jossa Michael toteaa "Keep your friends close, but enemies closer"

Tehtävässä pitää aluksi suojella kassakaappia, ettei Mafia pysty varastamaan rahojasi. Vähän päästä kuitenkin tehtävässä pitää tappaa Lance Vance, joka matkaa katolle. Tällä aikaa Mafia varastaa rahaa "tasaisen tappavaa tahtia" (kirjaimellisesti Smile. Raha toimii tässä tehtävässä täten ajan roolissa, eli kun rahat loppu, niin ruutuun pälähtää "Mission Failed". Itse aluksi yritin tuota tehtävää 5000$ raha määrällä, mutta se osoittautui liian vähäksi, 10 000$ pitäisi riittää vallan mainiosti, ellet käy välillä kahvilla.

Lance Vance yleensä pysähtelee matkalla ja jatkaa vasta kun häntä kohden on ammuttu, joten seuraaminen pitäisi olla helppoa. Portaikon alapäästä löytyy hipareita, armoria ja aseita. Katolle mennessäsi suosittelen ottamaan vasemmalta löytyvän "pillerin", jolloin "vihut" saa helpommin tapettua. Tässä kohtaa on kuitenkin bugi. Kun otat pillerin, niin peli hidastuu, mutta Mafia varastaa rahaa kuitenkin samaan tahtiin. Vasemmalla olevien tynnyreiden taakse piiloutuminen voi myös auttaa, sieltä voi sitten vaikka heittää kranaatin, tosin kannattaa varoa räjähtäviä tynnyreitä. Katolta löytyy myös hipareita, jos niille on tarvetta.

Tapettuasi Lance Vance:n palaa kassakaapin luo samaa reittiä, mitä menit katolle. Kun pääset huoneeseen, käynnistyy väli-intro, jossa Sonny rupeaa jututtamaan Tommyä. Intron päätyttyä tapa Sonny. Pari lipasta M4:stä pitäisi riittää hommaan mainiosti.

Tämä tehtävä on jälleen näitä, joihin ei ole mitään erityistä "kikkaa". Luultavasti kuolemattomuuskoodi on paras apu tähän, mutta sitähän ei käytetä Smile. Kuulemma koodien käyttö saattaa estää saamasta 100 %, joten jokainen kokeilkoot omalla vastuulla, jos uskaltaa.


Viimeinen muokkaaja, pvm 03.09.07 10:39, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
DEL
Moderator
Moderator
DEL

Mies
Viestien lukumäärä : 1876
Ikä : 28
Missä asun : Kotka
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Runescape quitattu
Registration date : 30.03.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty29.08.07 9:42

4.11. Umberto Robina

4.11.1. Stunt Boat Challenge

Aja 3 minuutissa rata läpi. Aikaa pitäisi olla riittävästi, mutta hyppyjen alastulot saattavat yllättää ikävästi.

4.11.2. Cannon Fodder

Hanki aluksi neliovinen auto. Aja kartalla näkyvään paikkaan ja tämän jälkeen toiseen kartalla näkyvään paikkaan. Perillä lahtaa kaikki, ota pakettiauto ja vie se kahvilan viereen.

4.11.3. Naval Engagement

Mene aluksi Rico:n luo. Kun pääsette perille ammu kaikki mikä liikkuu, ota salkut ja vie ne kahvilaan.

4.11.4. Trojan Voodoo

Mene aluksi hakemaan Voodoo. Yksi löytyy Auntie Paulie:n etupihalta. Aja kohtaamispaikkaan. Kun olet päässyt sisälle tehtaaseen tapa kaikki, jotka ovat tiellä ja viritä pommit. Ensimmäisenä kannattaa virittää ylätasanteella olevan pommi, seuraavan keskellä oleva ja viimeisenä ulko-oven vieressä oleva. Viritettyäsi pommit juokse kohti porttia, joka on kuitenkin kiinni. Tehtaalta päin tullessasi käänny portin edestä oikealle, mistä löydät portaat viereisen rakennuksen katolle. Juokse sinne.

4.12. The Boatyard

4.12.1. Checkpoint Charlie

Tehtävä alkaa laiturissa olevista veneistä, joten voit tehdä tehtävän kummalla tahansa. Tehtävä on yksinkertainen ja siinä ei tarvitse kuin ajella checkpoint:ja läpi, tosin aikaraja on tiukahko, joten erityisesti alkupään hyppyrit pitäisi päästä "puhtaasti" läpi.

4.13. Car Showroom

4.13.1. "Autolistat"

1. Lista

Landstalker (Kuva edestä, 59kt - Kuva takaa, 36kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla
Idaho (Kuva edestä, 55kt - Kuva takaa, 45kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla
Esperanto (Kuva edestä, 59kt - Kuva takaa, 40kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla
Stallion (Kuva edestä, 49kt - Kuva takaa, 45kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla
Rancher (Kuva edestä, 44kt - Kuva takaa, 55kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla
Blista Compact (Kuva edestä, 29kt - Kuva takaa, 32kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla

Ensimmäisen listan suoritettuasi saat palkinnoksi Deluxo:n (kuva, 42kt)

2. Lista

Sabre (Kuva edestä, 48kt - Kuva takaa, 45kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla
Virgo (Kuva edestä, 44kt - Kuva takaa, 41kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla. Ei yleisimmän pään autoja. Hyvänä tuntomerkkinä perä, erityisesti tuplaputket, sekä katto, joka on takaosasta "rättiä". Muista myös, että Virgo on 2-ovinen, sillä Greenwood on aivan saman näköinen, mutta 4-ovinen.
Sentinel (Kuva edestä, 44kt - Kuva takaa, 50kt)
- Löytyy esim. Car Showroom:n sisältä savepaikan vierestä
Stretch (Kuva edestä, 43kt - Kuva takaa, 33kt)
- Löytyy[/u] kartanon (kartalla V) pihasta
Washington (Kuva edestä, 29kt - Kuva takaa, 31kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla. Hyvä tunnusmerkki on auton perä, erityisesti takavalot.
Admiral (Kuva edestä, 41kt - Kuva takaa, 29kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla

Toisen listan suoritettuasi saat palkinnoksi Sabre Turbo:n (kuva, 53kt)

3. Lista

Cheetah (Kuva edestä, 50kt - Kuva takaa, 45kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla
Infernus (Kuva edestä, 53kt - Kuva takaa, 42kt)
- Löytyy kartanon (kartalla V) pihasta
Banshee (Kuva edestä, 39kt - Kuva takaa, 42kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla
Phoenix (Kuva edestä, 39kt - Kuva takaa, 34kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla
Comet (Kuva edestä, 32kt - Kuva takaa, 28kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla
Stinger (Kuva edestä, 32kt - Kuva takaa, 38kt)
- Löytyy ympäri kaupunkia ajelemalla

Kolmannen listan suoritettuasi saat palkinnoksi Sand King:n (kuva, 54kt)

4 Lista

Voodoo (Kuva edestä, 48kt - Kuva takaa, 40kt)
- Löytyy "Little Haitissa" sijaitsevan "Auntie Pouletn" ("voodoo nainen", hänelle tehdään myös tehtäviä) talon edestä.
Cuban Hermes (Kuva edestä, 31kt - Kuva takaa, 42kt)
- Löytyy "Little Haitista"
Caddy (Kuva edestä, 43kt - Kuva takaa, 40kt)
- Löytyy golfkentältä ja sen ympäristöstä
Baggage Handler (Kuva edestä, 25kt - Kuva takaa, 36kt)
- Löytyy lentokentältä
Pizza Boy (Kuva edestä, 30kt - Kuva takaa, 30kt)
- Löytyy pizzerioiden takaa
Mr. Whoopee (Kuva edestä, 59kt - Kuva takaa, 60kt)
- Löytyy "Cherry Poppers:n" pihasta

Neljännen listan suoritettuasi saat palkinnoksi Hotring Racer:n (kuva, 38kt)

4.13.2. Katukisat

Valitse kisa taululta, joka löytyy "autolistan" vierestä. Sijoitu jokaisessa kuudessa kisassa ensimmäiseksi. Ajoneuvona voi käyttää vaikka Hotring Racer:a, tai PJC-600:sta

4.14. Cherry Poppers

4.14.1. Distripution

Tehtävä alkaa, kun menet pihassa olevan jäätelöauton (Mr. Whoopee) sisään. Tehtävässä pitää myydä 50 "jäätelöä" putkeen. Hyvä paikka tähän on esimerkiksi Ocean Beach. Aloita jäätelön myynti soittamalla kelloa, eli painamalla tööttiä. Jäätelöjä myydessä on hyvä katsella ympärilleen, ettei poliisit pääse yllättämään. Jos wanted-level nousee liian korkeaksi, voit välillä käydä Pay N Spray:ssä.

4.15. Film Studio

4.15.1. Recruitment Drive

Mene aluksi tapaamaan Candy Suxxx:a kartalla näkyvään paikkaan. Tapa hänen managerinsa ja käy poimimassa Candy. Tämän jälkeen mene hakemaan Mercedes ja vie heidät filmistudiolle.

4.15.2. Dildo Dodo

Tehtävässä pitää lennättää mainoslehtisiä. Aluksi hae Skimmer laiturilta. Alkupisteet ovat merkitty kartalla sinisinä. Voit aloittaa mistä vain. Kun olet aloittanut lehtien tiputtelun kartalle tulee punainen piste, johon pudottelu päättyy, mene sinne. Toimi näin jokaisen sinisen merkin kohdalla.

4.15.3. Marthas Mug Shot

Ota Sparrow (helikopteri), jonka sijainti näkyy kartalla ja seuraa sillä Candyn limusiinia. Itse menin tien toisella puolella olevan hotellin "välitasanteelle", vaikka tehtävässä neuvottiin menemään jonnekkin muualle. Ota kuvia Candystä ja Alex Shrub:sta ja vie kamera takaisin filmistudiolle. Filmistudiolle kannattaa mennä takaisin kanssa helikopterilla, sillä tiet ovat "tukossa" poliiseista.

4.15.4. G-Spotlight

Ota aluksi vartijan PJC-600:n. Aja kartalla näkyvään paikkaan. Tämän jälkeen seuraa merkittyä reittiä. Tehtävä on yksinkertainen, mutta samalla vit*umainen.

4.16. Kaufmans Cabs

4.16.1. V.I.P.

Hae VIP. Tähän on aikaa minuutti, jonka pitäisi riittää mainiosti. Perille päästyäsi tuhoa toinen taksi ja vie VIP lentokentälle.

4.16.2. Friendly Rivalry

Tuhoa 3 kilpailevan taksifirman taksia. Homma hoituu SMG:llä ikkunasta.

4.16.3. Cabmaggedon

Mene hakemaan "Mercedes:tä". Perille päästyäsi joudut pysyttelemään hengissä minuutin. Tämä onnistuu helpoiten ajamalla ympyrää pihassa. Viimeisen taksin saat helpoiten tuhottua vaikka M4:lla tai singolla.

4.17. The Malibu Club

4.17.1. No Escape?

Mene aluksi ilman asetta sisälle poliisiasemalle. Mene heti ensimmäisestä ovesta vasemmalle ja perällä olevaan merkkiin. Näin saat yllesi poliisinpuvun, mikä helpottaa tehtävää. Vaatteet vaihdettuasi mene käytävän päästä oikealle, josta löydät kortin. Kortin avulla voit vapauttaa Cam Jones:n. Vapautettuasi hänet raivaa tie ulos poliisiasemalta ja ota vasemmalla oleva Sentinel. Mene Pay N Spray:n (merkitty kartalla) ja vie Cam kotiin.

4.17.2. The Shootist

Mene Downtown:ssa sijaitsemaan Ammu Nation:in ja puhu Phil:lle. Suorita ampumarata vähintään 60 pisteen kera.

4.17.3. The Driver

Tämä tehtävä on osoittautunut monelle vaikeaksi, mutta valitettavasti tähän tehtävään ei taida olla mitään "kikkoja", vaan tehtävää pitää yrittää ja yrittää yhä uudestaan. Voit kuitenkin yrittää kiilata Hilaryn jonkin muun auton perään tai seinää päin, jolloin saat lisäaikaa. On kuitenkin hyvä huomata, että Hilary ei saa kuolla.

4.17.4. The Job

Aja ensin kartalla näkyvään paikkaan. Pankissa mene aluksi ylhäällä sijaitsevan holvin luo. Matkalla on 5 vartijaa tiellä, jotka pitää hoidella pois päiviltä. Päästyäsi holvin luo mene hakemaan johtaja paikalle. Hän on työhuoneessa pöytänsä takana. Lopulta ammu sisään rynnivät SWAT joukot ja mene pihalle. Ammu ensimmäiset SWAT äijät, jolloin autoon menemiseen on enemmän aikaa. Aja Pay N Spray:n ja lopulta kartalla näkyvään autotalliin.

4.18. Pole Position

Katsele takahuoneessa olevaa stripparia 600$ edestä. Suosittelen käymään tässä välissä vaikka kahvilla.

4.19. Print Works

4.19.1. Spilling the Beans

Mene aluksi Malibuun tapaamaan Paul:a. Voit ajaa sinne itse, tai ottaa vaihtoehtoisesti taksin, mikä kustantaa 9$. Tämän jälkeen mene satamaan. Laivasta kannattaa ampua vartijoita kiikarikiväärillä niin paljon, kuin mahdollista, ennen kuin menet laivaan. Laivalla mene ylös kartalla näkyvään paikkaan. Laivalta voit poistua samaa tietä kuin tulit, tai hypätä ylhäältä suoraan kannelle, jolloin vältyt monesta turvamiehestä. Hyppy vie vain noin 10 hiparia. Lopuksi mene takaisin Print Work:siin.

4.19.2. Hit the Courier

Mene aluksi satamaan. Ammu vartijoina olevia naisia. Odota kunnes laattoja kuljettava nainen tulee näkyviin, ammu hänet ja pölli laatat, jotka viet sitten takaisin Print Works:in. Laattoja kuljettava nainen voi päästä myös karkuun, jolloin muodostuu takaa ajo, jossa ei pitäisi olla mitään vaikeaa.

4.19.3. Cap the Collector

Tehtävässä pitää tappaa Mafian miehiä, jotka ovat pöllimässä kiinteistöistä tulevia tuottoja. Tapettavia henkilöitä on kaikkiaan kuusi kappaletta, mutta he kulkevat kaksin monttupyörällä.

4.20. Stadion

Stadion on auki klo. 20-24 välisenä aikana. Tehtävä vaihtuu päivittäin. Sen, mikä tehtävä minäkin päivänä on, näkee oven yläpuolelle olevasta mainoksesta.

4.20.1. Dirt Ring

Tehtävässä ajetaan Sanchez:lla ympäri stadionia ripoteltuja checkpointteja keräten. Tehtävässä ei ole aikarajaa.

4.20.2. Hot Ring

Tehtävässä ajetaan Nascar:n tyylistä kisaa. Kierroksia on 12.

4.20.3. Blood Ring

Tehtävässä ajetaan romurallia ja kerätään lisää aikaa. Kun aikaa on tarpeeksi pääse tehtävä läpi.

4.21. Ajoneuvoista saatavat tehtävät

Tehtävien alkupaikkojen sijaintien etsimisen helpottamiseksi kannattaa käyttää karttaa, 265kt.

4.21.1. Cone Grazy

Tehtävä alkaa Ocaen Beach:ssä sijaitsevan parkkitalon ylhäällä olevasta Stallionista. Tehtävässä pitää kerätä kaikki checkpointit, joista jokainen lisää aikaa 12 sekunnilla.

4.21.2. Helikopteri tehtävät

Helikopteri tehtäviä on kaikkiaan neljä kappaletta. Ocean Beach:llä, Vice Point:ssä, Downtown:ssä ja Little Haiti:ssa. Jokaisessa tehtävässä pitää kerätä chekpointtejä ilman aikarajaa.

4.21.3. PCJ Playground

Tehtävä alkaa Malibun lähellä olevasta PJC-600:sta. Tehtävässä pitää kerätä 24 checkpointia 120 sekunnissa. Tehtävä on todella vitt*mainen. Onnea yritykselle Smile

4.21.4. RC Bandit

Tehtävä alkaa Ocean Beach:lla olevalla motocrossradalla olevasta Top Fun autosta. Kisaa ajetaan 2 kierrosta ja siinä pitää sijoittua ensimmäiseksi.

4.21.5. RC Baron

Tehtävä alkaa Vice Pontissa olevan kauppakeskuksen parkkitalon katolla olevasta Top Fun autosta. Tehtävässä pitää kerätä checkpointteja lentokoneella ja tietysti sijoittua ensimmäiseksi, kuinkas muuten Smile

4.21.6. RC Raider

Tehtävä alkaa lentokentällä olevasta Top Fun autosta. Tehtävässä pitää lentää helikopterilla checkpoinnteja läpi. Tehtävässä ei ole aikarajaa.

4.21.7. Test Track

Tehtävä alkaa Downtown:ssa sijaitsevalla motocrossradalla sijaitsevasta Landstalker:sta. Tehtävässä pitää kerätä checkpointteja, jotka ovat ripoteltu pitkin rataa. Rata pitää kiertää kaksi kertaa.

4.21.8. Trial by Dirt

Tehtävä alkaa Downtown:ssa sijaitsevalla motocrossradalla sijaitsevasta Sanchez:sta. Tehtävässä pitää kerätä checkpointteja, jotka ovat ripoteltu pitkin rataa. Rata pitää kiertää kaksi kertaa.


4.22. Puhelin tehtävät

4.22.1. Autocide

Tehtävässä pitää tappaa noin 5 henkilöä. Aikaa tähän on 9 minuuttia, mistä itselleni jäi käyttämättä noin 4 minuuttia, joten turhaa hoppua ei tarvitse pitää. Aseita saa PJC-600:n läheltä. Tämä paikka näkyy myös kartalla.

Ensimmäinen kohde kannattaa hoidella kiikarikiväärillä. Toinen on (armoriauto), johon itse käytin M-60:stä. Kolmas ja neljäs kohde ovat parkissa autolla. Autoon voi kanssa käyttää M-60:stä, jos he kuitenkin pääsevät karkuun, niin auto kiertää vain korttelia ympäri, joten heidät on helppo hoidella päiviltä. Seuraava kohde on veneessä. Hänet on helppo ampua kiikarikiväärillä vaikka sillalta. Viimeinen kohde ajelee moottoripyörällä ja hänet voi hoidella vaikka SMG:llä.
Takaisin alkuun Siirry alas
DEL
Moderator
Moderator
DEL

Mies
Viestien lukumäärä : 1876
Ikä : 28
Missä asun : Kotka
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Runescape quitattu
Registration date : 30.03.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty29.08.07 9:45

7.3. Stoppie

Stoppie onnistuu helpoiten Faggio:lla ja Pizza Boy:lla. Ota aluksi vauhtia ja paina "Turret + Lean Down"- nappi pohjaan, jolloin Tommy siirtää painoa eteen. Tämän jälkeen paina jarrru ja käsijarru pohjaan, jolloin perä nousee ylös. Kun skootteri on päässyt "lukkoasentoon" (kuva, 61kt) päästä jarru ja käsijarru. Tämän jälkeen laita kaasu pohjaan, jolloin skootteri lähtee hitaasti eteenpäin. Tämän jälkeen täytyy pitää huoli, ettei skootteri käänny 180 astetta, eli perää ei saa päästää kääntymään menosuuntaan. Stoppien aikana skootteria ei voi oikeastaan ohjata, joten kannattaa etsiä pitkä suora. Lentokenttä on tähän tarkoitukseen omiaan.

7.4. 2 wheels

2 wheels:ssä on tarkoitus ajaa autolla kahdella pyörällä (kuva, 52kt). Itse olen todennut, etttä tuo on helpoin tehdä Boxville:llä. Ajaessasi ala "keinuttamaan" autoa kääntämällä ensin vasemmalle ja sitten oikealle. Vähän päästä auton pitäisi nousta kahdelle renkaalle. Kahdella renkaalla ajaessasi saat pidettyä autoa pystyssä parilla tavalla. Kääntäessäsi rattia siihen suuntaan kumman puolen renkailla ajat (kuvan tapauksessa vasemmalle) auto alkaa nousemaan pystyyn. Kääntäessäsi rattia eri suuntaa kumman puolen renkailla ajat (kuvan tapauksessa oikealle) auto alkaa kaatua.

7.5. Kuinka armorit ja hiparit 150 ja muuta vastaavaa?

Armori 150: Tee poliisitehtävä (Vigilante) 12 levelille
Hiparit 150: Tee pizzatehtävä (Pizza Boy) 10 levelille
Spurttaa väsymättä: Tee ambulanssitehtävä (Paramedic) 12 levelille
Tulen kestäväksi: Tee paloautotehtävä 12 (Fire Fighter) levelille
Nopeampi aseiden lataus: Suorita ampumarata uudestaan tehtävän "The Shootist" jälkeen

7.6. Mitä Hidden Package:a keräämällä saa?

Aseet ilmestyvät kolmeen paikkaan - Ocean View:in, Vercetti Estate:in ja Hyman Condo:on. Sea Sparrow ilmestyy Vercetti Estate:n takapihalle, Rhino Fort Baxter:n tukikohtaan ja Hunter ilmestyy Ocean Beach:n "helipadille".

10 kpl: Luotiliivit
20 kpl: Moottorisaha
30 kpl: Python (revolveri)
40 kpl: Liekinheitin
50 kpl: Lasertähtäimellä varustettu kiikarikivääri
60 kpl: Minigun
70 kpl: Sinko
80 kpl: Sea Sparrow (helikopteri)
90 kpl: Rhino (tankki)
100 kpl: Hunter & $100,000

7.7. Koodit (PC)

HUOM! Koodeja käyttämällä ei välttämättä saa 100 % täyteen! Täten käyttö omalla vastuulla.

Koodit olen lainannut "Kermis1:n" ketjusta (linkki).

THUGSTOOLS - Aseita, "alkukantaisia"
PROFESSIONALTOOLS - Aseita, "keskitasoa"
NUTTERTOOLS - Aseita, "eliittitasoa"

PRECIOUSPROTECTION - Armorit täyteen
ASPIRINE - Hiparit täyteen
ICANTTAKEITANYMORE - Itsemurha
CERTAINDEATH - Tommy alkaa polttaa
DEEPFRIEDMARSBARS - Tommy lihoaa
PROGRAMMER - Tommy laihtuu

YOUWONTTAKEMEALIVE - Wanted level 4
LEAVEMEALONE - Wanted level 0
CHASESTAT - Näyttää tilastoja takaa-ajosta

APLEASANTDAY - Hieno sää
ALOVELYDAY - Hieno sää
ABITDRIEG - Huono sää
CATSANDDOGS - Vesisade
CANTSEEATHING - Sumu

PANZER - Saat Rhino:n
TRAVELINSTYLE - Saat Bloodring Ranger:n
GETTHEREQUICKLY - Kts. TRAVELINSTYLE
THELASTRIDE - Saat Romeros Hearse:n
ROCKANDROLLCAR - Saat Love Fist:n
RUBBISHCAR - Saat Trashmaster:n
GETTHEREFAST - Saat Sabbre Turbon
BETTERTHANWALKING - Saat Caddyn
GETTHEREVERYFASTINDEED - Saat Hotring Racer:n
GETTHEREAMAZINGLYFAST - Kts. GETTHEREVERYFASTINDEED

WHEELSAREALLINEED - Autoista näkyy vain renkaat
COMEFLYWITHME - Autot alkavat liitelemään
GRIPISEVERYTHING - Renkaisen pito paranee
AHAIRDRESSERSCAR - Autot muuttuu violeteiksi
IWANTITPAINTEDBLACK - Autot muuttuu mustiksi
BIGBANG - Ympärillä olevat autot räjähtää
AIRSHIP - Veneet rupeavat leijailemaan
SEAWAYS - Autot menevät vedenpinnalla
LOADSOFLITTLETHINGS - Urheiluautoihin isot renkaat

LOOKLIKELANCE - Muutut Lance Vance:n näköiseksi
MYSONISALAWYER - Muutut Ken Rosenber:n näköiseksi
ILOOKLIKEHILARY - Muutut Hilarun näköiseksi
ROCKANDROLLMAN - Muutut Love Fistin laulajan näköiseksi
ONEARMEDBANDIT - Muutut Phil Cassidy:n näköiseksi
IDONTHAVETHEMONEYSONNY - Muutut Sonny:n näköiseksi
FOXYLITTLETHING - Muutut Mercedes:n näköiseksi
WELOVEOURDICK - Muutut Love Fistin artistin näköiseksi
STILLLIKEDRESSINGUP - Muutut siviilein näköiseksi
CHEATSHAVEBEENCRACKED - Vaatteet vaihtuu, tekeekö myös jotain muuta?

FIGHTFIGHTFIGHT - Siviilit alkavat tapella
NOBODYLIKESME - Siviilit käyvät päälle
OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS - Siviilit kantavat aseita
MIAMITRAFFIC - Siviilikuskit eivät väistele
FANNYMAGNET - Siviilit alkavat seurata (osoita aseella henkilöä ja seuraavat ihmiset alkavat hakata häntä)
CHICKSWITHGUNS - Naisille aseet

ONSPEED - Peli nopeutuu
BOOOOOORING - Peli hidastuu
LIFEISPASSINGMEBY - Ajan nopeutus
GREENLIGHT - Kaikki liikennevalot ovat vihreitä

7.8. Koodit (PS2)

HUOM! Koodeja käyttämällä ei välttämättä saa 100 % täyteen! Täten käyttö omalla vastuulla.

Asesarja #1
Paina R1, R2, L1, R2, vasen, alas, oikea, ylös, vasen, alas, oikea, ylös.

Asesarja #2
Paina R1, R2, L1, R2, vasen, alas, oikea, ylös, vasen, alas, alas, vasen.

Asesarja #3:
Paina R1, R2, L1, R2, vasen, alas, oikea, ylös, vasen, alas, alas, alas.

Palauta "enut":
Paina R1, R2, L1, O, vasen, alas, oikea, ylös, vasen, alas, oikea, ylös.

Suojat:
Paina R1, R2, L1, X, vasen, alas, oikea, ylös, vasen, alas, oikea, ylös.

Korkeampi "etsintäkuulutus" -taso:
Paina R1, R1, O, R2, vasen, oikea, vasen, oikea, vasen, oikea.

Matalampi "etsintäkuulutus" -taso:
Paina R1, R1, O, R2, ylös, alas, ylös, alas, ylös, alas.

Hidas liike (Matrix -mode):
Paina kolmio, ylös, oikea, alas, neliö, R2, R1.

Nopeampi peli:
Paina O, O, L1, neliö, L1, neliö, neliö, neliö, L1, kolmio, O, kolmio.

Itsemurha:
Paina oikea, L2, alas, R1, vasen, vasen, R1, L1, L2, L1.

Hajota autot:
Paina R2, L2, R1, L1, L2, R2, neliö, kolmio, O, kolmio, L2, L1.

Parempi ajotaito:
Paina kolmio, R1, R1, vasen, R1, L1, R2, L1. Paina L3 tai R3 hypätäksesi ajaessa (?).

Jalankulkijat mellakoivat:
Paina alas, vasen, ylös, vasen, X, R2, R1, L2, L1.

Jalankulkijat hyökkäävät sinuun:
Paina alas, ylös, ylös, ylös, X, R2, R1, L2, L2.

Jalankulkijat ovat aseistettuja:
Paina R2, R1, X, kolmio, X, kolmio, ylös, alas.

Jalankulkijat Trilleristä (ovat zombeja):
Paina neliö, L1, kolmio, R2 neliö, L1, L1.

Aggressiivinen liikenne:
Paina R2, O, R1, L2, vasen, R1, L1, R2, L2.

Pinkki liikenne:
Paina O, L1, alas, L2, vasen, X, R1, L1, oikea, O.

Musta liikenne:
Paina O, L2, ylös, R1, vasen, X, R1, L1, vasen, O.

Tiedotusvälineiden tasomittari:
Paina R2, O, ylös, L1, oikea, R1, oikea, ylös, neliö, kolmio.

Autot kelluvat vedessä (liikkuvat veden päällä):
Paina oikea, R2, O, R1, L2, neliö, R1, R2.

Korkeampi maksimivauhti:
Paina oikea, R1, ylös, L2, L2, vasen, R1, L1, R1, R1.

Vaihda renkaiden kokoa:
Paina R1, X, kolmio, oikea, R2, neliö, ylös, alas, neliö.

Robottipoliisit:
Paina O, L1, alas, L2, vasen, X, R1, L1, oikea, X.

Aurinkoinen sää:
Paina R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, kolmio.

Sateinen sää:
Paina R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, O.

Sumuinen sää:
Paina R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, X.

Pilvinen sää:
Paina R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, neliö.

Tavallinen sää:
Paina R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, alas.

Nainen aseistettuna:
Paina oikea, L1, O, L2, vasen, X, R1, L1, L1, X.

Naiset seuraavat Tommia:
Paina O, X, L1, L1, R2, X, X, O, kolmio.

Lentävä Dodo -auto:
Press Right, R2, Circle, R1, L2, Down, L1, R1.

"Bloodringin" -romurallin "Banger"(??):
Paina ylös, oikea, oikea, L1, oikea, ylös, neliö, L2.

"Bloodringin"-romurallin kilpa-auto:
Press Down, R1, Circle, L2, L2, X, R1, L1, Left, Left.

Caddie -golf auto:
Paina O, L1, ylös, R1, L2, X, R1, L1, O, X.

"Hotringin" -vakioautokilpailun kilpa-auto 1 (saa carlist 4:n jälkeen):
Paina R1, O, R2, oikea, L1, L2, X, X, neliö, R1.

"Hotringin" -vakioautokilpailun kilpa-auto 2 (saa carlist 4:n jälkeen):
Paina R2, L1, O, oikea, L1, R1, oikea, ylös, O, R2.

"Love Fist" -limusiini:
Paina R2, ylös, L2, vasen, vasen, R1, L1, O, oikea.

"Rhino" -tankki (panssariauto):
Paina O, O, L1, O, O, O, L1, L2, R1, kolmio, O, kolmio.

"Romero's" -ruumisauto:
Paina alas, R2, alas, R1, L2, vasen, R1, L1, vasen, oikea.

"Sabre Turbo" -auto:
paina oikea, L2, alas, L2, L2, X, R1, L1, oikea, vasen.

"Trashmaster" -roska-auto:
Paina O, R1, O, R1, vasen, vasen, R1, L1, O, oikea.

Vuorottain vaihtuva asu (tekemällä koodin uudelleen vaihtuu aina asu Vice Cityn kaupunkilaisten, jengiläisten ja työntekijöiden välillä):
Paina oikea, oikea, vasen, ylös, L1, L2, vasen, ylös, alas, oikea.

Candy Suxxxin asu (pornonäyttelijä):
Paina O, R2, alas, R1, vasen, oikea, R1, L1, X, L2.

Hilary Kingin asu (ota selvää..):
Paina R1, O, R2, L1, oikea, R1, L1, X, R2.

Ken Rosenbergin asu (työnantaja, ****):
Paina oikea, L1, ylös, L2, L1, oikea, R1, L1, X, R1.

Lance Vancen asu (Tommyn kollega):
paina O, L2, vasen, X, R1, L1, X, L1.

Love Fistin asu 1:
Paina alas, L1, alas, L2, vasen, X, R1, L1, X, X.

Love Fistin asu 2:
Paina R1, L2, R2, L1, oikea, R2, vasen, X, neliö, L1.

Mercedesin asu (pimu):
Paina R2, L1, ylös, L1, oikea, R1, oikea, ylös, O, kolmio.

Phil Cassadyn asu (ota selvää..):
Paina oikea, R1, ylös, R2, L1, oikea, R1, L1, oikea, O.

Ricardo Diazin asu (rikollispomo, työnantaja):
Paina L1, L2, R1, R2, alas, L1, R2, L2.

Sonny Forellin asu (oikea pomosi):
Paina O, L1, O, L2, vasen, X, R1, L1, X, X.

7.9. Miten saan mp3 soittimen soittamaan kappaleet satunnaisessa järjestyksessä

Mp3-soitin soittaa normaalisti kappaleet aina samassa aakkosjärjestyksessä. Tämä voi kuitenkin pidemmän päälle "kyrsimään". Tätä ongelmaa varten on kuitenkin erillinen ohjelma, millä pelin saa soittamaan kappaleet eri järjestyksessä.

"MP3 Station Randomiser" on ohjelma, joka jokaisella käynnistyskerralla muuttaa Vice Cityn mp3-kansiossa olevien tiedostojen nimiä, muuttamalla (ensimmäisellä kerralla lisäämällä) kappaleen edessä olevaa numeroa. Ohjelman saa esimerkiksi täältä.

Tässä vielä lyhyet ohjeet ohjelman käyttöön.
1) Pura paketista löytyvä "Randomiser.exe"-tiedosto Vice Cityn kansioon (samaan, missä pelin oma .exe-tiedosto sijaitsee)
2) Käynnistä "Randomiser.exe", jolloin myös peli käynnistyy (joten CD tarvittaessa "pesään")

Jotta tuo "Randomiser" toimisi, pitää peli käynnistää aina Ranomiser.exe-tiedostolla. Yksi kätevä tapa on muuttaa pelin nykyinen pikakuvake käynnistämään "Randomiser.exe" "gta-vc.exe":n sijasta. Ohjelmassa on myös erillisiä parametrejä, joilla ohjelma voi ohjailla. Näistä ei kuitenkaan "Matti Meikeläisen" tarvitse välittää ja jokainen, joka haluaa niitä käyttää, osaa varmasti lukea mukana tulevan ReadMe:n.


7.10. Kuinka saan radiokanavat mp3 muotoon (PC)

Radiokanavat saa muutettua mp3 muotoon erillisellä ohjelmalla, jonka saa täältä.

7.11. Minimi vaatimukset (PC)

Lainattu "Cargozer":n ketjusta (linkki).

- Win 98(SE)/ME/2000 Pro(SP3)/ XP (SP1)
- 800Mhz PIII, AMD Athlon tai 1,2 GHz Celeron/Duron (suositus P4 tai AXP)
- 128MB -muistia (suositus 256MB)
- 915 Mt kiintolevytilaa (suositus 1,5G)
- 8x CD-ROM -asema (suositus 16x)
- 32Mt Näytönohjain (DirectX 9.0-yhteensopivilla ajureilla), [suositus 64Mt näytönohjain]
- äänikortti (DirectX 9.0 -yhteensopivilla ajureilla)

7.12. Miten saan omat musiikit peliin (PC)
Omat tiedostot -> Gta vice city user files -> User tracks. sinne kaikki kappaleet.

---------------

8. Kiitokset

Tässä on listattuna (aakkosjärjestyksessä) tämän FAQ:n teossa auttaneita henkilöitä.

- Mode, joka antoi nastan alkuperäiselle ketjulle
- Mode, joka antoi tälle nastan

- Ami
- C-hampion
- Halleluja
- Handsome
- I-Man
- Kermis1
- Tappajakoala
- WeradE
- WiBlue
- Rolette

---------------

9. "Copyright"

Tämän FAQ:n tekstiä saa kopioida (ja levittää miten tahtoo) osissa, sekä kokonaisuudessaan, kunhan asia mainitaan lähteissä (linnki tähän ketjuun).

---------------

10. Lähteet

-Peliplaneetta Wink

P.S: tässä saattaa olla jotain virheitä, koska lainasin tämän peliplaneetasta. Saattaa jäädä jotain tehtäviä väliin yms.
Takaisin alkuun Siirry alas
HerraX
Moderator
Moderator
HerraX

Mies
Viestien lukumäärä : 1235
Ikä : 27
Missä asun : Oulu
Ajoneuvo : Toyota ja Volvo
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Pelaan runea Hahmolla sir manama
Registration date : 19.07.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty30.08.07 8:00

linkki ketjuun ei toimi

_________________
GTA Vice City FAQ Syops_banner
GTA Vice City FAQ SC_banner
GTA Vice City FAQ Sir_manama
GTA Vice City FAQ Sir_manama
Takaisin alkuun Siirry alas
Bjd shadow
Himopostaaja
Himopostaaja
Bjd shadow

Mies
Viestien lukumäärä : 151
Ikä : 25
Missä asun : Kajaani
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Bjd Shadow
Registration date : 29.06.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty30.08.07 8:10

HerraX kirjoitti:
linkki ketjuun ei toimi
Noi linkit ei kyl tosiaa toimi mut rateisin 8-
Takaisin alkuun Siirry alas
HerraX
Moderator
Moderator
HerraX

Mies
Viestien lukumäärä : 1235
Ikä : 27
Missä asun : Oulu
Ajoneuvo : Toyota ja Volvo
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Pelaan runea Hahmolla sir manama
Registration date : 19.07.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty30.08.07 8:51

GTA vice city on ihana peli !

_________________
GTA Vice City FAQ Syops_banner
GTA Vice City FAQ SC_banner
GTA Vice City FAQ Sir_manama
GTA Vice City FAQ Sir_manama
Takaisin alkuun Siirry alas
Kiesijemmari
Admin
Admin
Kiesijemmari

Mies
Viestien lukumäärä : 1396
Ikä : 27
Missä asun : Muuruvesi, Suomi - Finland
Ajoneuvo : Corolla KE15, Subaru Legacy, Carina E + 11 Muuta autoa
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Kiesijemmari (RS Quitattu lopullisesti...)
Registration date : 22.04.2006

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty02.09.07 3:42

HerraX kirjoitti:
GTA vice city on ihana peli !
joo. 2. paras 3D versio. GTA 2 on kaikkein paras gta ikinä

_________________
"Ei riemulla rajaa kun 'Rollalla kylkimyyryä ajaa!"

Olen pahoillani Foorumin nykyisestä kunnosta... Sad

GTA Vice City FAQ Ke1xsigniture
GTA Vice City FAQ Stopiebcs9rk6
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.Romulaari.urli.net
HerraX
Moderator
Moderator
HerraX

Mies
Viestien lukumäärä : 1235
Ikä : 27
Missä asun : Oulu
Ajoneuvo : Toyota ja Volvo
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Pelaan runea Hahmolla sir manama
Registration date : 19.07.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty02.09.07 5:52

ite en oo koskaan päässyt pelaan ( ei toimi tietsikalla meil :>)

_________________
GTA Vice City FAQ Syops_banner
GTA Vice City FAQ SC_banner
GTA Vice City FAQ Sir_manama
GTA Vice City FAQ Sir_manama
Takaisin alkuun Siirry alas
DEL
Moderator
Moderator
DEL

Mies
Viestien lukumäärä : 1876
Ikä : 28
Missä asun : Kotka
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Runescape quitattu
Registration date : 30.03.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty03.09.07 10:39

Lisäsin pelin kannen.
Takaisin alkuun Siirry alas
HerraX
Moderator
Moderator
HerraX

Mies
Viestien lukumäärä : 1235
Ikä : 27
Missä asun : Oulu
Ajoneuvo : Toyota ja Volvo
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Pelaan runea Hahmolla sir manama
Registration date : 19.07.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty04.09.07 5:46

millon taas tulee uutta ?

_________________
GTA Vice City FAQ Syops_banner
GTA Vice City FAQ SC_banner
GTA Vice City FAQ Sir_manama
GTA Vice City FAQ Sir_manama
Takaisin alkuun Siirry alas
DEL
Moderator
Moderator
DEL

Mies
Viestien lukumäärä : 1876
Ikä : 28
Missä asun : Kotka
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Runescape quitattu
Registration date : 30.03.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty04.09.07 8:36

HerraX kirjoitti:
millon taas tulee uutta ?
Niin mitä?
Takaisin alkuun Siirry alas
HerraX
Moderator
Moderator
HerraX

Mies
Viestien lukumäärä : 1235
Ikä : 27
Missä asun : Oulu
Ajoneuvo : Toyota ja Volvo
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Pelaan runea Hahmolla sir manama
Registration date : 19.07.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty04.09.07 9:03

materiaalia tähän FAQ:iin

_________________
GTA Vice City FAQ Syops_banner
GTA Vice City FAQ SC_banner
GTA Vice City FAQ Sir_manama
GTA Vice City FAQ Sir_manama
Takaisin alkuun Siirry alas
The Arkhery
Moderator
Moderator
The Arkhery

Mies
Viestien lukumäärä : 858
Ikä : 24
Missä asun : Länsi-Suomi
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Tamaaas
Registration date : 30.08.2006

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty04.09.07 9:23

HerraX kirjoitti:
materiaalia tähän FAQ:iin
Tää on vaan kopioitu Peliplaneetasta, en usko että sinnekkään tulee lisää Arrow

_________________
GTA Vice City FAQ Ivzx49
Takaisin alkuun Siirry alas
HerraX
Moderator
Moderator
HerraX

Mies
Viestien lukumäärä : 1235
Ikä : 27
Missä asun : Oulu
Ajoneuvo : Toyota ja Volvo
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Pelaan runea Hahmolla sir manama
Registration date : 19.07.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty04.09.07 9:53

voi siihen laittaa omaa tietoa lisää

_________________
GTA Vice City FAQ Syops_banner
GTA Vice City FAQ SC_banner
GTA Vice City FAQ Sir_manama
GTA Vice City FAQ Sir_manama
Takaisin alkuun Siirry alas
DEL
Moderator
Moderator
DEL

Mies
Viestien lukumäärä : 1876
Ikä : 28
Missä asun : Kotka
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Runescape quitattu
Registration date : 30.03.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty05.09.07 2:23

HerraX kirjoitti:
voi siihen laittaa omaa tietoa lisää
Eikö tuo jo riitä? confused
Takaisin alkuun Siirry alas
HerraX
Moderator
Moderator
HerraX

Mies
Viestien lukumäärä : 1235
Ikä : 27
Missä asun : Oulu
Ajoneuvo : Toyota ja Volvo
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Pelaan runea Hahmolla sir manama
Registration date : 19.07.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty05.09.07 5:01

voisi lisätä jostakin tilanteistä kuvia (en tiiä mistä sillä' en oo lukenu tota läpi mut peliplaneetas oon Very Happy

_________________
GTA Vice City FAQ Syops_banner
GTA Vice City FAQ SC_banner
GTA Vice City FAQ Sir_manama
GTA Vice City FAQ Sir_manama
Takaisin alkuun Siirry alas
DEL
Moderator
Moderator
DEL

Mies
Viestien lukumäärä : 1876
Ikä : 28
Missä asun : Kotka
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Runescape quitattu
Registration date : 30.03.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty05.09.07 7:42

HerraX kirjoitti:
voisi lisätä jostakin tilanteistä kuvia (en tiiä mistä sillä' en oo lukenu tota läpi mut peliplaneetas oon Very Happy
Minulla ei ole peliä! lol!
Takaisin alkuun Siirry alas
The Arkhery
Moderator
Moderator
The Arkhery

Mies
Viestien lukumäärä : 858
Ikä : 24
Missä asun : Länsi-Suomi
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Tamaaas
Registration date : 30.08.2006

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty05.09.07 8:14

Vainottu kirjoitti:
HerraX kirjoitti:
voisi lisätä jostakin tilanteistä kuvia (en tiiä mistä sillä' en oo lukenu tota läpi mut peliplaneetas oon Very Happy
Minulla ei ole peliä! lol!
Heh..

_________________
GTA Vice City FAQ Ivzx49
Takaisin alkuun Siirry alas
HerraX
Moderator
Moderator
HerraX

Mies
Viestien lukumäärä : 1235
Ikä : 27
Missä asun : Oulu
Ajoneuvo : Toyota ja Volvo
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Pelaan runea Hahmolla sir manama
Registration date : 19.07.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty06.09.07 8:22

ookoo (lol) lataa se ? tai osta kehotan se on mahtava !

_________________
GTA Vice City FAQ Syops_banner
GTA Vice City FAQ SC_banner
GTA Vice City FAQ Sir_manama
GTA Vice City FAQ Sir_manama
Takaisin alkuun Siirry alas
Andy
Admin
Admin
Andy

Mies
Viestien lukumäärä : 2302
Ikä : 28
Missä asun : Leppävirralla, Laatikossa
Ajoneuvo : Honda Monkey Z50J -98
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Tursak ja Volpe(Srg Andy)
Registration date : 27.10.2006

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty07.09.07 13:01

No jos joku lisätietoa haluaa tähän peliin, nii kysykööt minulta. Itse omistan tämän pelin sekä muutaman muun GTA sarjan pelin. Mm. San Andreas, Liberty City Stories sekä Vice City Stories. Kaikki hyviä, mutta mielestäni San Andreas vie voiton kaikista..

_________________
GTA Vice City FAQ Kapanen92

GTA Vice City FAQ Volpe

Uusi nimimerkki Andy, entinen Tursak.
Takaisin alkuun Siirry alas
Kiesijemmari
Admin
Admin
Kiesijemmari

Mies
Viestien lukumäärä : 1396
Ikä : 27
Missä asun : Muuruvesi, Suomi - Finland
Ajoneuvo : Corolla KE15, Subaru Legacy, Carina E + 11 Muuta autoa
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Kiesijemmari (RS Quitattu lopullisesti...)
Registration date : 22.04.2006

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty07.09.07 13:06

Tursak kirjoitti:
No jos joku lisätietoa haluaa tähän peliin, nii kysykööt minulta. Itse omistan tämän pelin sekä muutaman muun GTA sarjan pelin. Mm. San Andreas, Liberty City Stories sekä Vice City Stories. Kaikki hyviä, mutta mielestäni San Andreas vie voiton kaikista..
Mulla on GTA1, sen lisäosa London, 2, 3, Vice City, San Andreas, Liberty city stories ja tulossa on Vice City Stories (Kuhan kerkee...).
Ja totta on: San Andreas on "Pelaajakulmasta" kuvatuista paras. "Yläviistosta" kuvatuista paras on GTA 2. Ja se on mun lemppari, legenda...

_________________
"Ei riemulla rajaa kun 'Rollalla kylkimyyryä ajaa!"

Olen pahoillani Foorumin nykyisestä kunnosta... Sad

GTA Vice City FAQ Ke1xsigniture
GTA Vice City FAQ Stopiebcs9rk6
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.Romulaari.urli.net
HerraX
Moderator
Moderator
HerraX

Mies
Viestien lukumäärä : 1235
Ikä : 27
Missä asun : Oulu
Ajoneuvo : Toyota ja Volvo
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Pelaan runea Hahmolla sir manama
Registration date : 19.07.2007

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty07.09.07 13:57

minustakin noi ensimmäiset GTA:aat on parhaimpia Very Happy lol

_________________
GTA Vice City FAQ Syops_banner
GTA Vice City FAQ SC_banner
GTA Vice City FAQ Sir_manama
GTA Vice City FAQ Sir_manama
Takaisin alkuun Siirry alas
Andy
Admin
Admin
Andy

Mies
Viestien lukumäärä : 2302
Ikä : 28
Missä asun : Leppävirralla, Laatikossa
Ajoneuvo : Honda Monkey Z50J -98
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Tursak ja Volpe(Srg Andy)
Registration date : 27.10.2006

GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty09.10.07 7:29

Tämänkin pelin olen pelannut muutaman kerran läpi. Ihan hyvä, mutta ei parhaasta päästä. San Andreas paljon parempi.

_________________
GTA Vice City FAQ Kapanen92

GTA Vice City FAQ Volpe

Uusi nimimerkki Andy, entinen Tursak.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
GTA Vice City FAQ Empty
ViestiAihe: Vs: GTA Vice City FAQ   GTA Vice City FAQ Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
GTA Vice City FAQ
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Romulaari - Foorumi :: Tietokoneet :: Pelit :: Juttua peleistä-
Siirry: