Romulaari - Foorumi

Kiitos Urli.Netille lyhytosoitteesta: www.Foorumi-Romulaari.urli.net
 
PääsivuPääsivu  PortalPortal  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 *Asta myrskystä.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
raijasivu
Noob
Noob
raijasivu

Mies
Viestien lukumäärä : 5
Ikä : 59
Registration date : 19.08.2010

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty19.08.10 6:22

T&T. 06.08.2010.Aurinkoenergia Kaisa Simola, 8:35 Tutkijat: Aurinkoenergia jo halvempaa kuin ydinenergia

Aurinkoenergia on nyt halvempaa kuin ydinenergia – ainakin Pohjois-Carolinassa. Asiasta kirjoittaa tunnettu Energy Collective -blogi, joka siteeraa kirjoituksessaan yhdysvaltalaisen Duke -yliopiston tutkijoiden julkaisua. Tutkijat ovat tarkastelleet aurinko- ja ydinenergian hinnankehitystä Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinan osavaltiossa. Aurinkokennojen valmistuskustannukset ovat laskeneet vuosi vuodelta. Pudotus on ollut seurausta tekniikan ja valmistusmekanismien kehittymisestä sekä kasvaneesta kysynnästä. Samanaikaisesti uusien ydinvoimaloiden rakennuskustannukset ovat paisuneet.

Tämän seurauksena aurinkoenergian hinta Pohjois-Carolinassa on tutkijoiden mukaan pudonnut ydinenergian hinnan alapuolelle. ”Aurinkokennoilla tuotettu sähkö tulee nyt edullisemmaksi kuin suunnitelluissa ydinvoimaloissa tuotettava sähkö”, kertovat tutkimuksen tehneet John Blackburn ja Sam Cunningham. Julkaisun mukaan aurinkoenergian ja ydinenergian hintakäyrien risteyskohta oli 16 senttiä kilowattitunnilta. Pohjois-Carolinassa aurinkoenergian hinta laski sen alle ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Artikkelin mukaan osavaltiosta löytyy aurinkoenergian tuottajia, jotka pyytävät energiasta vain 14 senttiä kilowattitunnilta. Hinnan uskotaan laskevan edelleen. Mikäli tutkimuksen tiedot pitävät paikkansa, on Energy Collectiven mukaan kyseessä historiallinen käännekohta. Tutkijat tekivät tutkimuksensa Pohjois-Carolinassa. Monien muiden, auringosta vuosittain enemmän nauttivien osavaltioiden ja alueiden kohdalla ero aurinkoenergian hyväksi saattaisi olla suurempi.

*On huomioitava, miten "virallisesti" ydinsähkön hinnaksi Suomessa luokkaa 5,5snt/kWh ja esim. tuulisähkön oikea hinta liikkuu 4snt/kWh. Näin ydinsähkön kansainvälinen hinta on triplasti enemmän kuin Suomessa valehdeltu hintansa. Tuulisähkö puolestaan neljäsosa kansainvälisestä ydinsähkön hinnasta! Lisäksi aurinkosähköä on tähän asti erheellisesti pidetty maailman kalleimpana sähkönä. Nyt v i r a l l i s e s t i k i n ydinsähkö hypähti näyttävästi maailman ylivoimaisesti KALEIMMAKSI sähköntuottotavaksi.
----------------

Astamyrskystä

Tämän kesän 2010 leimallisin muutos on JO neljä peräkkäistä rajua myrskytuuliviiltoa massiivisine satojen hehtaarien metsien kaatoineen. Ihmettelin miten jopa tunnetusti varovainen lehdistömme repäisi kuvan jossa j o k a i s e n 4kpl myrskyn tulosuunnaksi osoitettiin, niin mitäs muutakaan kuin EU:n ydinvoimalaitoskeskittymiä! On a i v a n varmaa, kun asian karmivuus alkaa laajemmin aueta tällaisia asiakytköksiä juuri ydinvoimaan aletaan sensuroimaan lehdistöistä, kaikki dokumentaatiot kylmästä ydintotuudesta poistetaan. Ai miksikö olen varma? No mm. Pasi radio foorumista poimin nimimerkki "Rotaation" alkuelokuun kuvansa siitä m i t e n konkreettisesti Asta-myrskyn taivaanhololoisteet psygedeelisesti piirtyivät p i n k k i n ä jopa amatöörien kameraan. Järkytyin, aivan avoimesti järkytyin tasotavasta miten kanavasäteilyjen ja beettasoihtuionisaation hehkupunasta kertova saatiin tartutettua filmille. Tällaisia kuvia aiheesta en todellakaan lehdistössä nähnyt yhtään! Vaikka kansa näitä on satamäärin kameroinut. Miksi sensuuri haluaa poistaa selvän ydinvoimalapäästöjen kytkeytymisen näistä syöksyvirtausdokumentaatioista aukeaa jo yhdestä shokkikuvasta. Myötään ihan maaallikolle myös:
http://kuvaton.com/k/d01.jpg
*Asta myrskystä. D01
Takaisin alkuun Siirry alas
raijasivu
Noob
Noob
raijasivu

Mies
Viestien lukumäärä : 5
Ikä : 59
Registration date : 19.08.2010

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: 2Kpl turhaan!   *Asta myrskystä. Empty21.08.10 11:54

Turun Sanomat

21.08.2010: " Suomeen suunnitellut ydinvoimalat täysin turhia. Ratkaisu niiden korvaamiseksi jopam 10vuodessa paljon luultuakin helpompaa."

Uskomaton ollakseen tunnetusti maamme ydinseteliselkärangatomimman ydinlobbaamiseen keskittyneen lehden julkituomaa:
http://kuvaton.com/k/w9F.jpg
*Asta myrskystä. W9F
Takaisin alkuun Siirry alas
raijasivu
Noob
Noob
raijasivu

Mies
Viestien lukumäärä : 5
Ikä : 59
Registration date : 19.08.2010

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: * V i d e o .   *Asta myrskystä. Empty26.08.10 9:04

Jatkoa aiheen kulmilta+ video!

-Aamulehti. 08.2010. Yleisöltä tulee kiivasta kyselyjä siitä mistä ovat peräisin ne suuret vitivalkoisiksi häivevärjätyt ilmatilaamme systemaattisen päivittäin loukkaavat kemikaaliruiskutuslentokoneet? Tiedossa on myös, että ovat venäläisiä lentokoneita, joista on valkoisella ylimaalattu niin konetunnukset kuin mm. venäjän liput! SAINT armeijan kenraalistolta tulee hämmästynyt tunnustus siitä, että Suomessa tosiaan tuollaisia suurkoneita on myrkkyjään levittämässä, mutta EDES Suomen armeijalle EI ole uskallettu kertoa mistä on kyse?! Koko operaatio on salattuna pelkästään ydinturvasta vastaavan sisäministeriön erikoisosastolle.

– TVO aloitti taas kerran epätoivoisen suunnattomat Selkämeren salaiset myrkytykset. Katainen otti projektin alusta kaikki Itämeren tutkimusrahat pois, etteivät tutkijat pääse mittaamaan ydinyhtiöitten tuhovaikutuksia! 38 000 kuutiometriä 50 % pitoisuuden natriumhypokloriittimyrkkyä TVO surutta syytää meriämme tuhoamaan ja Loviisa toisen mokoman myös. Syyksi TVO ilmoittaa hengenvaarallisen isoksi kasvaneitten kaspian runkopolyyppikasvustojen epätoivoiset poistoyritykset. Ydinyhtiö laskee, miten jatkuvasti immuunimmaksi tuleville polyyppikannoilla menee aikaa täyttää Sosnoviborin tyyliin elintärkeät varmistamattomat ydinlauhdevesikanavat enää luokkaa 2 vuotta! Ongelmaan ei maailmalta tunneta toimivaa ratkaisua mistään!

– Länsi-Suomi 14.8.2010. (Maailman ensi-iltatunnustus): Lämmin kesä laskee Olkiluodon sähköntuotantoa. Teho on edelleen jokusen prosentin (2 %) keskimääräistä alempi. Pörssihinnalla laskettuna vaikutustappiot on JO miljoonaluokkaa. Syy on liian lämmin lauhdevesi joka ylittää ydinturvalain katon +30 astetta jo NYT likemmä +10C. – Kyllä sen vaikutus on meillä näkynyt tehon laskuna, kertoo OL3 käyttöpäällikkö ja heinäkuussa ydinvoimalan vastuullisen johtajan sijaisena toiminut Kari Kukkonen." Jo OL-1 ja OL-2 laitokset lämmittävät merivettä lisää +14C ja +25C peruslämpöinen kesäimuvesi ylittääkin JO kesäkuukausia IAEA:n ydinturvalain +30C katon +9 astetta rikollisenvaarallisiin tasoihinsa. OL-3 startti tuo lisälämpöä tähän taas TUPLAT, OL-4 triplat. . ! Ydinyhtiö TVO alkaa olla näissäkin korruptiosalatuissa ydinrikoksissaan todella vaikeuksissa!

– TVO:lla on suunnattomasti myös muuta ongelmaa. MOLEMMAT laitokset ovat muutaman prosentin likalämpöajonsa lisäksi joutuneet alentamaan tehojaan uskomattoman historiallisesti ruotsin 60 % tehoajotyyliin! Olkiluodon voimaloitten tehokattona pidetään nyt 80 %. Ydinyhtiö rajaa tehoaan -20 % liikalämpöveden päälle koska kävi kuten mm. YVA-raportoinneissani varoitettiin. Yli 25v ikään ehtineet reaktoripönttörakenteet ovat kanavasäteilystä niin superloonin huokoiset, että kanavasäteilyvuodot tekevät laitoksien ajot hengenvaarallisiksi. TVO vaikenee tarkoin näistäKIN megaongelmistaan. Kun kevään jälkeen koeajettiin uusia ylitehoisia turbiineja huomattiin rakenteitten vuotavan säteilykertymäenergioita, neutronivoita, malenkaa, termivireitä niin suunnattomasti ympäristöön, että tehoa oli pakko rajoittaa. Asia on pidetty sisäministeriön toimesta TABU:na lehdistöstä, mutta NYT ydinyhtiön salaisuuksista on päästy selvyyksiin. Ongelma kasvaa vailla ratkaisua, koska yli-ikäosissaan on korjaamiseen tappavankorkeat säteilykertymät. TVO ilmoittikin Jo viime vuona kadottavansa vuotoihin 2 200kg/v raakaa plutoniumkanavasäteilytonnistoa reaktoristaan. Kuinkahan isoksi se nyt on kasvanut jää arvattavaksi?

– PS. Olkiluodon loputtomista ongelmista pois potkituista johtajistoista ei kuulu mitään. Niin hävisivät TVO Mokat, Simolat, Landmanit, Posivan Äikäät, Fortumin Liliukset, Fagernääsit, Eurajoen johtajat Niinimäet kun muutkin. Keväällä mm. TVO:n pois potkittu tiedotuspäällikkö Anneli Nikulan p i t i esiintyä Rauman tilaisuudessa yleisölleen. Aiheesta L.S. julkaisi jopa feikkikuvan, jossa mm. Oras Tynkkysen kanssa tilaisuudessa olisi A. Nikula muka esiintynyt! Sain selville, miten Nikulaa EI PÄÄSTETTY mm. SUPO:n paineista lainkaan tilaisuuteen! Joten lujille on alkanut ydinherrojen valheitten täyttämät pestit mennä. Ihmekös kun vuosia sitten YVA- ydinkokouksissa esiin ottamani varoitukset alkavat nyttemmin k a i k k i systemaattisesti osoittautua kylmäksi faktaksi! Siitäkin huolimatta että erotetut kymmenet ydinjohtajat pyhästi vannoivat, etteivät osoittamani olisi totta! Itse fysiikka on totuuksieni alleviivaajana tässä ja nyt. Jaa niin katsokaa vielä sivuava video:
https://www.youtube.com/watch?v=B9la7fLBErw

*Löytyi muuten videon henkeen kuuluva alan k l a s s i k k o k i n .
Vaivoin vielä samaisesta Yotube foorumista. Ei ollut SUPO saanut poistettua, vaikka edeltäjiinsä iskikin korruptoidusta suomalaisesta hengiltä!

https://www.youtube.com/watch?v=7k4d26Lqang&feature=channel#]Taistelu
betasoihdusta[/url]

*Karmaisevan kylmäävää, sieluanne hyytävää kalmoista f a k t a a siitä mitä ETTE ikimaailmassa haluaisi kuullla maamme ydinrikoksien maailmoista BY ARTO/VESA-nettitiedostoista! Mutta . . .kuulette s i l t i !
Takaisin alkuun Siirry alas
The Arkhery
Moderator
Moderator
The Arkhery

Mies
Viestien lukumäärä : 858
Ikä : 24
Missä asun : Länsi-Suomi
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Tamaaas
Registration date : 30.08.2006

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty28.08.10 6:08

Eipä itteä paljoa kiinnosta..

_________________
*Asta myrskystä. Ivzx49
Takaisin alkuun Siirry alas
Kiesijemmari
Admin
Admin
Kiesijemmari

Mies
Viestien lukumäärä : 1396
Ikä : 27
Missä asun : Muuruvesi, Suomi - Finland
Ajoneuvo : Corolla KE15, Subaru Legacy, Carina E + 11 Muuta autoa
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Kiesijemmari (RS Quitattu lopullisesti...)
Registration date : 22.04.2006

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty04.09.10 6:48

The Arkhery kirjoitti:
Eipä itteä paljoa kiinnosta..
Veit jalat suustani! Smile

_________________
"Ei riemulla rajaa kun 'Rollalla kylkimyyryä ajaa!"

Olen pahoillani Foorumin nykyisestä kunnosta... Sad

*Asta myrskystä. Ke1xsigniture
*Asta myrskystä. Stopiebcs9rk6
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.Romulaari.urli.net
DEL
Moderator
Moderator
DEL

Mies
Viestien lukumäärä : 1876
Ikä : 28
Missä asun : Kotka
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Runescape quitattu
Registration date : 30.03.2007

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty04.09.10 7:55

Kiesijemmari kirjoitti:
The Arkhery kirjoitti:
Eipä itteä paljoa kiinnosta..
Veit jalat suustani! Smile
Takaisin alkuun Siirry alas
Andy
Admin
Admin
Andy

Mies
Viestien lukumäärä : 2302
Ikä : 27
Missä asun : Leppävirralla, Laatikossa
Ajoneuvo : Honda Monkey Z50J -98
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Tursak ja Volpe(Srg Andy)
Registration date : 27.10.2006

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty06.09.10 1:57

DEL kirjoitti:
Kiesijemmari kirjoitti:
The Arkhery kirjoitti:
Eipä itteä paljoa kiinnosta..
Veit jalat suustani! Smile

Mitä muuta voi enää sanoa?

_________________
*Asta myrskystä. Kapanen92

*Asta myrskystä. Volpe

Uusi nimimerkki Andy, entinen Tursak.
Takaisin alkuun Siirry alas
raijasivu
Noob
Noob
raijasivu

Mies
Viestien lukumäärä : 5
Ikä : 59
Registration date : 19.08.2010

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: *Video 2 TVO tie.   *Asta myrskystä. Empty09.09.10 8:52

Ruiskutuskatkos viikko 34.

Puolestaan ME uudenliiton miehet selvittelimme mystistä 34 viikon chemtrailauslentojen katkosten asiaa tässä:
Sisäministeriössä oltiin huolestuneita. Lähinnä miten TVO:n alueelle tuotavat rajavartioston uudet korkealla lentävät optisen vakoilun ilman ohjaajia lentävät pienlennokkikoneitten saamat kuvat maaston henkilöliikenteestä saarella olisivat epäteräviä jatkuvasta chemtrailaamissavuista. Olkiluodon kulun poikki bloggaavia mielenosoittajia tarkkailevia virannomaistahoja kiusasi myös säteilyionisaatiopilvien kyvyt häiritä tehokkaasti myös alueen saumatonta tutkavalvontaa. Eikä myös kansainvälisten tarkkailusatelliittien toimia haluttu kyseenalaistaa Olkiluodossa. Koska SUPO/ilmavoimat/ rajavartiosto/ karhuryhmät halusi varmistaa erikoistarkkailun päätettiin ilmoittaa venäjästä ostettaville valkeille chemtrailauskoneille tämä yli viikon kestänyt ruiskutuskieltojakso alkaneen 23–24.08.2010.

Minulla oli toki ennakkoaavistus jo alkujaan siitä, mistä tässä on koko ajan olut kyse. Eli juu kyllä tosiaan yli 34 viikon oli ilmatila vapaana kemikaalitappajien jatkuvista chemtrailaamisista. Nyt mennään päivää 31.8.2010 ja kuten tietolähteeni osasi kertoa tuttu tauoton myrkkylennosto oli jo aamutuimaan levittänyt triplavanojaan yli Olkiluodon säteilysyytöisen ydinvoimaloiden.

Mitä sitten tarkkailtiin?
Heti tuoreeltaan:

https://www.youtube.com/watch?v=e0JjIHBxmjs

- Maaseudun tulevaisuus 30.08.2010. Meduusahavaintoja kaivataan. Suomen ympäristökeskuksen merikeskus alkaa kerätä yleisön havaintoja meduusojen massaesiintymisistä Itämeressä ja rannikoilla. Havainnoista voi ilmoittaa Itämeriportaalin verkkosivuilla. Loppukesällä ja syksyllä Itämeressä voi olla korvameduusoja niin paljon, että ne sotkevat kalaverkkoja ja tukkivat (ydin) voimaloiden vedenottoputkia. Lisätietoa w.w.w.itameriportaali.fi

- 30.08.2010. "YLE Alueuutiset. Porin kuulut naturan osin suojaamat Yyterin mäntymetsät ovat tuhoutumassa totaalisesti. Uutisointi antoi tälle valtavalle tuhathehtaariluokkaisille alueille elinaikaa korkeintaan 2 vuotta. Uutisoinnissa kerrotaan, miten metsikköä syövät madot eivät ole aiemmin tunnettuja mäntypistiäisiä, vaan metsät hävittää totaalisti uusien hyönteisten invaasiot." Tämä ja aiheesta vaikeneminen julkisuuteen on mielenkiintoista, koska keväällä tuhoutumisen kierre aiheutti hehtaarien tammimetsäkadon Turun Ruissalossa. Merituuli on siitä mielenkintoinen ilmiö, että kuljettaa TVO:n ydinvoimalan säteilypäästöjä yhä kauemmaksi. Keeväät myrkytetään Turkuun, syysmerituulen suunta on vuoroin Vaasaan. Nyt ilmojen kylmetessä ilmaa lämpimämpi meri imuroi ydinvoimalan massiivisia säteilykertymiä yhä etäämmälle pohjoiseen Ouluun päin. On tietysti selvää millä mekanismillaan TVO:n ydinvoimaloiden säteilyn ionisaatioima ilma tuhoaa puiden immuuniteetit ja kuihduttaa niiden tuholaissuojautumiskeinot totalitäärisesti. Näin muutetaan säteilyn turmelemat metsät voimattomiksi tuhoeläinten noutopöydiksi. Suomen metsätuhot ylittävät selkeästi viimevuoden suunnattomat alat leviten kauemmas syyllisestä.
---------------

500 000 000 000 lasku, SUPO varas?

Olen usein kuullut erinäisissä foorumeissa ydinalan valituksia. Kuulema suunnattoman kalliiksi heille tulee esiin ottamani viimeiset 60v salattujen säteilyn varastoitumamuotojen ilmitulot. Tässä uutisoidaan erityisesti pitkään ja hartaasti salassa pidetyistä ilmaionisaatioista, mittaamatta jätetyistä metrien suojia salakavalasti lävistävien neutronivoiden ja kanavasäteilyjen esiin nostamisistani. Tosiaan miten suunnattomia, megakalliita vaikutuksia tällaisten salaisuuksien maailmalle raottamiset sitten maksaa, siitä pari artikkelia. Turun Sanomat 4.9.2010. "Atomirahat ekoenergiaan. saksan liittohallitus hamuaa ydinvoimaloiden lisävoittoja. Säästöjä ja kustannuksia. Ydinvoimaloita pitää parannella ja vahvistaa betonikuorella noin m i l j a r d i per voimala!" Hurja, kerta kaikkiaan hurja lisämenoerä ydinalalle. Tietoisuus siitä miten säteilyeroosion reijittämät nykyiset suojarakenteet eivät pidätä alkuunkaan säteilylajeja sisällään alkaa levitä on lisäturvavaatimukset todella massiivisen kalliita. 500miljardia maailman ydinteollisuudelle johtuu pelkästään miten jatkuvasti kasvavat ydinvoimaloitten yltä neutronivoista, kanavasäteilyistä ja ilmaionisaatiovarastoinneista on viimein nähdä. Kiitos kuluu meille ani harvoille, jotka olemme sitkeästi kyenneet tuomaan maailman tietoisuuteen ohi poliisisensorien yli 60v hermeettisen tarkoin tähän asti salattuja beetasoihtujen, kanavasäteilyjen, neutronivoiden ja säteilyionisaatioiden fatat. Chemtrailer koneitten lennot eivät enää myös riitä alati pahenevan ydinvoimalaongelmien kasautuessa. Mielenkiintoinen 500miljardin lisälasku on loistava meriitti ansiolistoilleni. Mutta kuunnelkaa seuraava uutisointi siitä miten epätoivoiseksi homma on mennyt myös Suomessa.

Otin reilu parisen vuotta sitten yhteyttä maamme revontulitutkimuskeskukseen Sodankylässä. Sain varsin kiinnostuneen vastauksen kysyessäni voinko saada ydinvoimaloitten ympäristöstä otettujen yläilmakehän ionisaationousudataa. Asiaa puitiin suurella mielenkiinnolla. Mutta viime tingassa tuli ympäristöministeriön kautta käsky, ettei ionisaatiotietoja valtio uskalla yksityisille. Heillä ei myös ollut ainakaan vielä silloin asiasta kunnollisia mittaustietoja, koska toimivat vain pohjoitaivailla etäällä ydinvoimaloista. Mutta kiinnostus oli selkeästi herätetty. Siksi olin enemmän kuin ällistynyt kuullessani seuraavan uutisen: T.S. 4.9.2010. Arvokkaan (tuhansien eurojen), äänityslaitteen varkaus uhkaa pilata 2vuotta kestäneen revontulitutkimuksen. Varkaus ei ehkä sattumaa. Poliisin mukaan riistakameroin suojattuihin oheislaitteistoihin kohdistuvat varkaudet ovat erittäin harvinaisia. – On vaikea sanoa, onko kyseessä edes sattuma. .! Luulisi ettei Mynämäen syrjäseuduille tekijät ole öksyneet paikalle vahingossa, toteaa tapausta tutkiva rikosylikomisario Sami Toivomäki Raision poliisiasemalta.(Vaan kansainvälisen satelliittivakoilutoimien tarkoin ohjaamana). Dosentti Harry Lehto ei usko, että raha olisi motiivi hänen laitteistonsa varastamiseen!". .?

Erittäin mielenkiintoista! Jos motiivi EI olekaan raha niin ilman muuta saadun tiedon tahallinen pimitys! Miksi ensinnä yleensä Sodankylässä olevat ilmakehän revontuli-ionisaatiota tutkailevat laitteet ovat liki 1 000km alempana alueella maanpinnalla männiköissä jossa revontulia ei ole nähty aurinkominimissä edes taivaalla vuosikausiin? Ja millaiset laitteet. Artikkeli valloittaa koneiston kehitellyn varsin erikoiseen tarkoitukseen. Maanpinnan tasolla oleviin m ä n t y j e n neulasiin on alkanut muodostua tiedemiehiä kovin kiinnostanutta "poikkeavaa ylimääräistä dataa" ionisaatiomuutoksista maassa. Tämä laite toki viis veisaa kuulema taivaankansien tapahtumista suoraan. Vaan keskittää huomionsa miten säteilyn ionisaation "sähköhalot" purkautuessaan nimenomaan männyn pitkistä neulasista aiheuttavat tarkan kuultavan äänen. Siis nimenomaan männyn neulaset soivat monokromaattisen spektrinsä sekä infraäänin, että ihmiskorvin kuultavasti. Tämä laitteisto oli siis ä ä n i t t ä n y t tätä noin 10m maan pinnasta kuultavaa taustasäteilyn aiheuttamaa kohinaa. Ja nyt SUPO oli saanut kansainvälisiltä tahoilta suoran uhkaukaasin sabotoida tämän 2v kestäneen muutosdatan!

Aika hurjaa koska kuten muistamme mänty, nimenomaan mänty on katoava luonnonvara juuri tuon 2v mittausjakson! On päivän selvää, ettei kansainvälinen IAEA ole ihastunut kuullessaan, että Suomen ionisaatioon erikoistunut ryhmä on alkanut systemaattisesti taltioida niitä maanpäällisiä ionisaation tasomuutoksia joita mm. TVO:n ydinvoimalasta n. 65km päähän Mynämäellä muodostuu. Selvää, jo sodankylässä ionisaatiotutkimuksiini puuttunut ympäristöministeriö ja erityisesti SUPO/ TVO/ Posiva/ Forttum ovat olleet enemmän kuin huolissaan mittaustuloksista. Varsinkin kun näiden kahden vuoden aikana on nimenomaan m ä n t y m e t s ä t tuhoutunut 100km päähän TVO:n ydinvoimaloista. Turun Kuusiston TV asema räjähtänyt 400m ionipilveen varoittaessani tulevasta yms. Merituulten mukana sekä etelään Mynämäelle, että kauas pohjoiseen ydinvoimalaionit siis vaeltelee. kuulimme miten Pori menettää myös suunnattomat tuhansien hehtaarin Yyterin. .niin kas yllättäen männiköt. Jaksoon kuuluu tietysti myös hyperaktiiviseksi kasvanut alueen ionipommitusmyrkytykset chemtrailkonein venäjältä. Lienee aihe enemmän kuin arka kun valtion karhuryhmät on komennettu sabotoimaan asiallisia ilmaionisaatiomittauksia omilta valtion tutkkijoiltaan.
--------
*Kerrattakoon, että Saksan pääministeri A. Merkkel tosiaan yritti mm. ostattaa vanhoille ydinvoimaloilleen lisää elinaikaa vaatimalla maailman kanavasäteilyjen ja neutronisäteilyueroosioista vuotavien ydinvoimaloitten päälle lisäsäteilyn suojakuoret. Hanke olisi maksanut tosiaan huikaisevat 500 000 000 000e lisälaskut maailman ydinaloille. Mutta Saksan kansalle se ei enää riittänyt! YLE uutisoi 05.09.2010 Saksan ja nimenomaan yksyitysempään EKO uudisenergiaansa tyytyväisen KANSAN alkaneen systemaattisesti painostaa hallintoaan. Saksan haaveet uusista ydinvoimalahankkeista näin romutettiin Merkkelin ja Suomen ydinhallinnon suunnattomaksi pettymykseksi. Kun Saksa löi lukkoon myös vanhojen ydinvoimaloittensa alasajoksi aiemmin 2025, niin kansa vaatimalla vaati v a i n 8v elinaikaa myös vanhoille ydinvoimaloilleen. Kirenintä mahdollista alasajoaikataulua siis! Tilanne oli Suomelle niin tuskaisaa, ettei sen paremmin MTV kuin YLE teksti TV puhunut aiheesta vaiennettuna mitään. Saksalaisia haastateltiin TV:ssä. He sanoivat satsaavansa paljon mieluumihn kehittyviin tulevaisuuden kestävänkehityksen ekoenergioihin rahaansa kuin menneisyyden kehittymättömiin ydinvoimalihin yms..
------------

Nimimerkki Rotaatio 04.09.2010

Tulipahan vaan mieleen, mahtoiko Yaran "ei me nyt myydä lannotteita kun on toi raaka-aineiden saatavuus vähän epävarmaa" kampanja liittyä noihin ruiskimisiin, vai oliko se vaan ihan törkykapitalismia voittojen maksimoinniksi viljanhinnan nousua odotellessa.
Paljonko sitä Barium paskaa tässä maailmassa riittää muuten?

T e r ä v ä ä ! No totta HITOSSA Yara myy chemtrailereille KOKO kapasiteettinsä ja maanviljelijöille alkujaan apulantakemikaaleina kuuluvat perusaineet jää tekemättä! Terävää, terävää sulta Rotaatio.)
Niin kysyit, että kauanko noita miljardeja kiloja tuhlattavia erikoiskemikaaleja myrkkylentoihin piisaa? No luotettava taho sanoi, että JOPA maailman ydinvoimaloihin tarkoitetut mm. boorit on olleet loppu jo vuosiluokan. Kas kun ei sen niin väliä ole ydinvoimaloissa elintärkeitä boorijarrujakaan olla kun jenkit vaatii maailman käsiin jo NYT loppuvat booriloput omaan myrkkyruiskutusohjelmaansa. Venäjän tosin piti saada maailman ainut boorikaivos starttiin vuosi sitten. Mutta sekään ei boorimalmien loputtua onnistu ja nyt esim. OL-3 laitoksen kaiken keskeisen ajamisen tehonsäädöt hoitava elintärkeä boori on koko maailmalta ikuisesti loppu.
-----------

SUURchemiä syyskuulta.

Kuten olettaa sopi. 2 viikon Olkiluoto bloggauksen jälkeen suoritetun tarkkailuvalvonnan varmistamisen chemtrailauskatkosten jälkeen seutukunnan säteilyionisaatiomäärät suorastaan r ä j ä h t i ! Verenkarvaiksi muurautuneet taivaat aukesi maanantaiaamuna 06.09.2010 ennenäkemättömän hornamaiseen lentokalustoJEN ryskeeseen. Aiemman 4-moottorisen vitivalkean venäläiskoneen rinnalle oli sisäministeriölle annetun 350miljoonan lisärahasta lohkaistu. . .Aivan kuten odottaa sattaakin KAKSINKERTAISET chemtrailausmääreet! Eli nyt koneita onkin kesän jälkeen alati kasvaviin säteilymyrkytystarpeisiin tuplatut volyymit. Myrkytöntä taivasta ei Olkiluodossa kaksikkovanojen jäljiltä enää edes juuri näe! Tilanne klo.08.12:
http://kuvaton.com/k/Lgr.jpg
*Asta myrskystä. Lgr

Ydinherrarotaatio video
https://www.youtube.com/watch?v=nWxVZ5wqlrY&feature=related
-----------

IAEA-hätähuutoa.

Minua tässä edellä kertomassani episodissa kiinnostaa JUURI miten joku SUPO tusinapeeloPOLIISIT saavat muka ylemmiltään LUVAN sensuroida NATO-toimista kansainvälistä Styrge-filmin Yotubeja?!

*Tuolla Pasi-foorumilla jatkuvasti hämmästelivät tosiaan "miksi" maailman ydinturvaPOLIISISTOT ovat ulospäin niin kertakaikkiaan kädettömiä mm. kanssamme? Oletko asiaa miettinyt myös tältä kannalta? Juu. . .toki olemme kuin kärpäsiä ylisuurten ympärillä, mutta asiassa alkaa tuntumaan herkullisempia efektejä.

IAEA-hätähuutoa.

Olenkin tasana varma näistä reaktion nopeuksista etteivät SAAKKAAN! Vaan kuten FIN-POLIISIpellet ovat ottaneet Pohjois-Korealaisittain tavakseen toimitaan kuten TVO/ Posivat tekee IAEA kansainvälissä ydinturvarikollisuusksissaan. Joista mm. niin STUK johtajat Jukka Laakso, AREVA-johtajistot ja vastaavat ovat Suomen julkissanaan kertoneet, ettei maamme ydintoiminta kata enää alkeellisimpiakaan ydinturvalakien noudattamisia! Jatkuvat kansainväliset lainrikomukset ovat tulleet tavaksi. TVO ja toki Posiva on nyttemmin tuotu systemaattisesti varottavana esimerkkinä ydintoimioista, jotka olisi saatava kansainvälisen lain piiriin Iranin lailla vaikka NATO- ASEIN . . . .! Surprised

Kuvaavinta näissä jatkuvissa t a h a l l i s i s s a ylilyönneissään on olut miten mm. MEIKÄLÄISILLE annaetaan jatkuvasti ja tieten käteeni suunnattoman tehokkaita ydinalaa vastaan toimivia astaloita. Kaikesta näkee, miten FIN-valtioydinrikollisuus rypee omassa jatkuvasti kasvavassa paskassaan. Ei tosiaankaan 7.09 näkemämme Saksan taistelut ydinalansa alasajoaikatauluista ole sattumaa. Ihan käy selväksi, että ydinala tieten, taiten HALUAA LIATA ULOS MAINEENSA! No miksi sitten näin?

Selitys on kuin päivänpaiste kedolla. KUKAAN taho maailmalla ei enää halua satsata tähän menneisyyden likasankosekoiluun! Ydinteollisuus suorastaan i m u r o i kaltaisiltani ainoilta toivoiltaan niin todella rankkaa materiaalia, että voi aloittaa näyttävän kaikkien toivoman itsensä tuhoamiskamppanjan Y-alalleen! Juu ei näillä chemtrailaamisilla ja suunnattomilla kenen TAHANSA päivittäin silmiin osuvilla ydinalan hätähuudoilla enää muuta toivota, kuin riittävän suurta ydinrikollisuuksiensa paljastuksia, jonka avulla maailma sanoo hyvästit ydinalalan loiselleen!
Takaisin alkuun Siirry alas
The Arkhery
Moderator
Moderator
The Arkhery

Mies
Viestien lukumäärä : 858
Ikä : 24
Missä asun : Länsi-Suomi
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Tamaaas
Registration date : 30.08.2006

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty09.09.10 21:20

Ei sinun tarvitse tulla tänne copypasteamaan foliohattu päässä kun ketään ei kiinnosta.

_________________
*Asta myrskystä. Ivzx49
Takaisin alkuun Siirry alas
Andy
Admin
Admin
Andy

Mies
Viestien lukumäärä : 2302
Ikä : 27
Missä asun : Leppävirralla, Laatikossa
Ajoneuvo : Honda Monkey Z50J -98
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Tursak ja Volpe(Srg Andy)
Registration date : 27.10.2006

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty12.09.10 0:24

Kovat on sanat. En ymmärtänyt mitään, kun en jaksanut lukea noin pitkää tekstiä. Toisin sanoen, ei kiinnosta.

_________________
*Asta myrskystä. Kapanen92

*Asta myrskystä. Volpe

Uusi nimimerkki Andy, entinen Tursak.
Takaisin alkuun Siirry alas
HerraX
Moderator
Moderator
HerraX

Mies
Viestien lukumäärä : 1235
Ikä : 27
Missä asun : Oulu
Ajoneuvo : Toyota ja Volvo
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Pelaan runea Hahmolla sir manama
Registration date : 19.07.2007

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty16.09.10 5:06

No totanoinniin ööh .. scratch

_________________
*Asta myrskystä. Syops_banner
*Asta myrskystä. SC_banner
*Asta myrskystä. Sir_manama
*Asta myrskystä. Sir_manama
Takaisin alkuun Siirry alas
Hyyra
Krakkeri
Krakkeri
avatar

Mies
Viestien lukumäärä : 1409
Ikä : 25
Missä asun : Helsinki
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Mate of Nala (Hyyra)
Registration date : 04.04.2007

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty26.09.10 5:46

tl;dr
Takaisin alkuun Siirry alas
raijasivu
Noob
Noob
raijasivu

Mies
Viestien lukumäärä : 5
Ikä : 59
Registration date : 19.08.2010

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty30.09.10 10:05

KUORImallikooste.

Osa I Perusvarastoista.

Miten sitten kvanttiydinfysiikassa voidaan perusperiaatteeltaan määritellä niitä atomin rikkomisiin liittyviä sidosenergian määriä ja säteilyn viivästyneissä puruissa vapautuvia kvantittuvia energiapakettejaan? Periaatteessa homma on varsin yksinkertaista legopalikka koontaa. Jos ymmärtää idean sokkelin. Lähtökohdaksi otamme sen perustiedon, miten atomissa olevan y h d e n neutronin räjähtäminen atomisisuksestaan ulos ja neutronin silpoutuminen n. vartin viiveellä ulkopuolella atomin perusosikseen elektroniksi, protoniksi ja sidosenergiakvantikseen tuottaa 1 miljoonan elektronivoltin säteilyfotonipaketin, (gammakvantin). Eli myös muut atomin elektroni, protoniparit ajattelemme vain atomiytimeen pelkistetysti neutronina. Lisäksi lähdemme laskemaan säteilyn kerryttämistä arki-ilman jalokaasusarjan kryptonin pohjalta. Viemme kryptonin sieppaamaan ydinsisuksiinsa reaktorin syytämiä neutroneita. Mitä tapahtuu kryptonin taltioitua 200kpl neutroneita ydinmassaansa, Einsteinin energian ikuisen pysyvyyslain mukaan (e= m* c^2)? Miten ko. säteilyn varastoituman energian voimme konkretisoida?

Meillä on nyt käsissämme massaltaan 235 arvoinen säteilyn kyllästämä alkujaan arkinen argonatomi. Joka ei säteilyn energiavarastoitumissaan tosiaan e n ä ä ole argon vaan jotain vallan muuta! Itse asiassa olemme muuttaneet sen massan moninkertaiseksi pelkästään sitouttamalla siihen ulkopuolelta kasattua perussäteilyn energiaa. Näin saatu uraani, uraani U-235 muuttunut atomiydin on tilassaan kuin piripintaan, halkeamispisteeseen virittäytynyt "energiakaasupallo", johon ei enää mahdu tipan tippaa l i s ä ä painetta= energiaa. Mitä sitten tapahtuu, jos yritämme tunkea tähän edes hiukan lisää säteilyn energiaa? Se tietysti räjähtää alkutekijöikseen. Erittäin loogista. No paljonko Einsteinin säteilyenergian pysyvyyskäyrät kertovat meidän saavan tämän säteilyilmapallon silpomisräjähdysten energiana ulos? Kvanttimaailmassa EI häviöitä tunneta, joten laskenta on suunnattoman helppoa. Panimme systeemiin sisään 200kpl energiateholtaan 1 000 000eV (elektronivoltin) neutronipaketteja ja ulos saamme saman 200 MeV! Näin helppoa tajuta. Atomimme fissiossaan täysi silpoutuen tuottaa yksittäisen alkujaan argonin vapauttamisessa "ylijäämän kertymäsäteilyltään" ulos saman 200 000 000eV säteilypoistuman. Erittäin ymmärretävää. Itse asiassa niin helppoa tajuttavaa, että voimme laskea lisääkin.
-------------------
5-Kertaa laskettua enemmän!

Alkuaineet uusissa kuorimallimittauksissa varastoivat jopa 5-kertaa enemmän säteilyvarastoja kuin vanhat kuorimallilaskentaperusteet ennakoivat. Ei näinollen todella mikään ihme, että USA:n vanhoilla arvoilla laskemat 77kpl eli kaikki ydinjätevarastonsa suistuivat vuosituhannen vaihteeseen tultaessa sponttaaniin fissioonsa:
http://kuvaton.com/k/PPI.jpg
*Asta myrskystä. PPI
--------

MM/ lisäyskerrointaulukko 2010 päiväys.

Tässä nähdään tuttu ja tunnettu maailman ehdottomasti tasokkain taulukko kvanttiydinmaailmalta v.2010 päivitystiedostoin. Kertoen tutkijoilleen miten valtavat energiamäärät perusalkuaineet kykenevät säteilystä sisälleen varastoimaan ja millaisilla viiveillä, kuljettamaan ja viimein purkamaan ikisäteilynsä. Kertoen mm. mille säteilylajeille kukin alkuainepoistuma eniten painottuu. Taulukko pohjautuu laajennettuun maailmankuuluun Nobelpalkittuun ultrasalattuun Malenkan-, Ajzenbergin-, Lauritsenin -kuorimalliteorioiden haltuuni saamiini tiedostomateriaaliarkistoihin. Lukuisiin yksilöimättömämpiin tutkintaraportteihin, Maol tauloukkoon ja monin muihin tiedostoihin maailmalta. Sain aiempaan tosiaan kaivattuun ansiokkaaseen taulukkooni uudet päivitykset ja tässä laajan mullistavan kartoitustyön tulos. Erityisesti haluan lukijoille tähdentää tarkentumien painottuneen raskaimpien lyijystä ylöspäin olevien alkuaineiden osalta. Jossa nykypäivitysten tiedoin oli ennakoitavissa uudelleentäsmentymisiä salattujen kuorimallien tiedostojen saadessa viimein käsittelyynsä uusia tuntemattomampia raskaampia alkuaineita.

Alkuaine Z Massa Säteilyn energia Puoliintumisaika T½ Hajoaminen
Neutroni n 1MeV 16,83min b-
Vety 1 H-1 0
deuterium H-2 1MeV
tritium H-3 0,01859MeV 12,3v (a) b-
Helium 2 He-2 2,96MeV 808ms b-
Litium 3 Li-8 5,2MeV 8,44ms b-
Li-9 178ms b-
Berylium 4 Be-7 3,77MeV 53,3vrk (d) EC
Be-10 1,6*10^6 b-
Be-11 13,8s b-
Boori 5 B-8 11,613MeV 770ms b+
B-12 20,2ms b-
Hiili 6 C-11 10,264MeV 20,38min b+
C-14 5 730v b-
C-15 2,45s b-
Typpi 7 N-13 4,98MeV 9,96min b+
N-17 4,17s b-
Happi 8 O-15 3,116MeV 2,03min b+
O-19 29,5s b-
Fluori 9 F-17 5,79MeV 64,7s b+
F-18 1,87h b+
F-20 11s b-
Neon 10 Ne-19 6,19MeV 17,22s b+
Ne-23 37,2s b-

Ne-24 3,38min b-
------------------------------------------------------------------
Natrium 11 Na-21 6,76MeV 22,5s b+
Na-22 2,6v b+
Na-24 14,96h b-
Mangnes. 12 Mg-23 7,33MeV 11,35s b+
Mg-27 9,46min b-
Alumiini 13 Al-25 7,9Mev 7,17s b+
Al-26 6,35s b+
Al-28 2,25min b-
Al-29 6,5min b-
Pii 14 Si-27 8,47MeV 4,14s b+
Si-31 2,62h b-
Si-32 101v b-
Fosvori 15 P-29 9,05MeV 4,1s b+
P-30 2,5min b+
P-32 14,3vrk b-
Rikki 16 S-31 9,62MeV 2,55s b+
S-35 87,2vrk b-
Kloori 17 Cl-33 10,19MeV 2,51s b+
Cl-36 3,0*10^5v b-
Cl-40 1,35min b-
Argon 18 Ar-35 10,76MeV 1,77s b+
Ar-37 35vrk EC
Ar-39 269v b-
Ar-41 1,83h b-
-----------------------------------------------------------------
Kalium 19 K-37 10,83MeV 1,23s b+
K-40 1,28*10^9v b-,EC
K-42 12,36h b-
Kalsium 20 Ca-39 10,91MeV 860ms b+
Ca-41 1,03*10^5v EC
Ca-45 163d b-
Ca-47 4,54vrk b-
Skandium 21 Sc-40 10,98MeV 182ms b+
Sc-41 596ms b+
Sc-43 3,89h b+
Sc-46 83,8d b-
Titaani 22 Ti-45 11,06MeV 3,08h b+
Ti-51 5,8min b-
Vanadiini 23 V-49 11,13MeV 331vrk EC
V-52 3,76min b-
Kromi 24 Cr-51 11,2Mev 27,7vrk EC
Cr-55 3,5min b-
Mangaani 25 Mn-53 11,27MeV 3,7*10^6v EC
Mn-54 312,2vrk EC
Mn-56 2,58h b-
Rauta 26 Fe-55 11,37MeV 2,7v EC
Fe-59 44,5vrk b-
Koboltti 27 Co-57 11,43MeV 271,3vrk EC
Co-58 70,91vrk EC
Co-60 5,272v b-
Co-61 1,65h b-
Nikkeli 28 Ni-59 11,51MeV 7,5*10^4v EC,b-
Ni-63 100v b-
Ni-66 54,8h b-
Kupari 29 Cu-62 11,58MeV 9,74min b+
Cu-64 12,7h EC
Cu-66 5,1min b-
Cu-67 61,9h b-
Sinkki 30 Zn-65 11,66MeV 244vrk b+
Zn-69 56min b-
Gallium 31 Ga-68 11,73MeV 68,3min b+
Ga-70 21,15min b-
Germanium 32 Ge-71 11,8MeV 11,2vrk EC
Ge-75 83min b-
Arseeni 33 As-73 11,88MeV 80,3vrk EC
As-74 17,77vrk EC,b-
As-76 26,4h b-
Seleeni 34 Se-82 11,85MeV 1,0*10^19v 2 b-
Bromi 35 Br-78 12,03MeV 6,46min b+
Br-80 17,6min b+
Br-82 35,3h b-
Krypton 36 Kr-81 12,1MeV 2,1*10^5v EC
Kr-85 10,72v b-
------------------------------------------------------------------
Rubidium 37 Rb-84 12,33MeV 32,9vrk EC,b+
Rb-86 18,6vrk b-
Rb-87 4,8*10^10v b-
Strontium 38 Sr-90 12,56MeV 28,5v b-
Ytrium 39 Y-88 12,79MeV 106,6vrk EC,b+
Y-90 64h b-
Zirkonium 40 Zr-88 13,02MeV 83,4vrk EC
Zr-93 1,5*10^6v b-
Zr-95 64vrk b-
Niobi 41 Nb-96 13,26MeV 23,4h b-
Molybdeeni 42 Mo-99 13,49MeV 66h b-
Teknetium 43 Tc-97 13,72Mev 2,6*10^6v EC
Tc-98 4,2*10^6v b-
Tc-99 2,1*10^5v b-
Tc-100 15,8s b-
Rutenium 44 Ru-96 13,95MeV
Ru-97 2,9vrk EC
Rodium 45 Rh-103 14.18MeV
Rh-104 42,3s b,EC
Palladium 46 Pd-103 14,41MeV 19,96vrk EC
Hopea 47 Ag-106 14,64MeV 24min b+
Ag-112 3,12h b-
Kadmium 48 Cd-109 14,87MeV 453vrk EC
Indium 49 In-111 15,1MeV 2,81vrk EC
In-117 43,1min b-
Tina 50 Sn-112 15.33MeV
Sn-113 115,09vrk EC
Antimoni 51 Sb-121 15,57MeV
Sd-122 2,7238vrk b,EC
Telluuri 52 Te-128 15,8MeV 1,5*10^24v
Te-130 1,0*10^21v
Jodi 53 I-129 16,3MeV 1,57*10^7v b-
I-131 8,02vrk b-
Ksenon 54 Xe-127 16,25MeV 36,4vrk EC
Xe-133 5,25vrk b-
Xe-135 9,14h
Xe-136 2,36*10^21v
------------------------------------------------------------------
Cesium 55 Cs-132 16,4MeV 6,47vrk EC,b+
Cs-135 3*10^6v b-
Cs-137 30,17v b-
Barium 56 Ba-139 16,55MeV 83,3min b-
Lantaani 57 La-137 16,69MeV 6*10^4v EC
La-142 92,5min b-
Cerium 58 Ce-138 16,84MeV
Ce-139 137,640vrk EC
Praseody 59 Pr-143 16,99MeV 13,58vrk b-
Neodyymi 60 Nd-144 17,14MeV 2,1*10^15v Alfa
Prometium 61 Pm-143 17,29MeV 265vrk EC
Pm-145 17,7v EC
Pm-147 2,62v b-
Samarium 62 Sm-146 17,43MeV 1,03*10^8v Alfa
Sm-148 7*10^15v Alfa
Europium 63 Eu-151 17,58MeV
Eu-152 13,537v EC,b
Gadolium 64 Gd-148 17,73MeV 90v Alfa
Gd-150 1,8*10^6v Alfa
Terbium 65 Tb-159 17,88MeV
Tb-160 72,3vrk b
Dysprosiu. 66 Dy-154 18,03MeV 3*10^6v Alfa
Dy-157 8,1h EC
Holmium 67 Ho-165 18,17MeV
Ho-166 26,763h b
Erbium 68 Er-166 18,32MeV
Er-169 9,4vrk b
Tulium 69 Tm-169 18,47MeV
Tm-170 128,6vrk b,EC
Ytterium 70 Yb-175 18,62MeV 4,2vrk b-
Lutenium 71 Lu-175 18,77MeV
Lu-177 6,734vrk b,EC
Hafnium 72 Hf-174 18,91MeV 2,0*10^15v Alfa
Hf-176 6,8min Ec
Hf-183 6,4min b-
Tantaali 73 Ta-182 19,06MeV 114,4vrk b-
Volframi 74 W-181 19,21MeV 121,2vrk EC
W-187 23,8h b-
Renium 75 Re-187 19,36MeV 5*10^10v b-
Osmium 76 Os-186 19,51MeV 2*10^15v Alfa
Os-193 30h b-
Iridium 77 Ir-191 19,65MeV
Ir-192 73,827vrk b,EC
Platina 78 Pt-188 19,8MeV 10,2h EC
Pt-190 6,1*10^11v Alfa
Pt-197 18,3h b-
Kulta 79 Au-194 19,95MeV 39,5h EC
Au-199 3,14vrk b-
Elohopea 80 Hg-194 20,1MeV 520v EC
Hg-203 46,6vrk b-
Hg-206 8,5min b-
Tallium 81 Tl-202 20,25MeV 12,23vrk EC
Ti-205 20,39MeV
Tl-206 21,923MeV 4,199min b-
Tl-207 21,808MeV 4,77min b-
Tl-208 25,959MeV 3,053min b-
Tl-209 28,164MeV 2,2min b-
Tl-210 34,304MeV 1,30min b-
-Lyijy 82 Pb-204 20.39MeV 1,4*10^17v
Pb-205 1,5*10^5v EC
Pb-206 20,39MeV
Pb-207 20,39MeV
Pb-208 25,389MeV
Pb-209 24,174MeV 3,25h b-
Pb-210 28,82MeV 22,3v b-
Pb-211 37,521MeV 36,1min b-
Pb-212 37,166MeV 10,64h b-
Pb-214 46,483MeV 26,8min b-
Vismuntti 83 Bi-207 25,778MeV 33,4v EC
Bi-208 3,68*10^5v EC
Bi-209 23,53MeV 1,9*10^19v Alfa
Bi-210 28,756MeV 5,013vrk b- (Alfa 0,00013%)
Bi-211 36,154MeV 2,14min Alfa (b- 0,276%)
Bi-212 38,766MeV 60,55min b- (Alfa 35,94%)
Bi-213 34,034MeV 46,5min Alfa
Bi-214 45,459MeV 19,9min b- (Alfa 0,02%)
Polonium 84 Po-205 31,168MeV 1,8h EC,b+
Po-209 102v Alfa
Po-210 27,33MeV 138,376vrk Alfa
Po-211 29,403MeV 516ms Alfa
Po-212 36,514MeV 299ns Alfa
Po-213 4,2ys Alfa
Po-214 42,187MeV 0,1643ms Alfa
Po-215 47,982MeV 1,781ms Alfa (b- 0,00023%)
Po-216 44,072MeV 0,145s Alfa
Po-218 66,735MeV 3,10min Alfa (b- 0,02%)
Astatiini 85 At-210 36,556MeV 8,3h EC
At-213 0,11ys Alfa
At-215 40,455Me 0,1ms Alfa
At-217 41,034MeV 32,ms Alfa
At-218 60,62MeV 1,6s Alfa (b- 0,10%)
Radon 86 Rn-216 41,945MeV 45ys Alfa
Rn-218 53,746MeV 35ms Alfa
Rn-219 54,928Mev 3,96s Alfa
Rn-220 50,476MeV 55,6s Alfa
Rn-222 72,325MeV 3,8235vrk Alfa
Rn-223 59,205MeV
------------------------------------------------------------------
Frankium 87 Fr-221 47,334MeV 4,8min Alfa
Fr-223 62,056MeV 21,8min b-
Radium 88 Ra-222 50,302MeV 38s Alfa
Ra-223 60,907Mev 11,43vrk Alfa
Ra-224 56,265MeV 3,6319vrk Alfa
Ra-225 53,629MeV 14,9vrk b-
Ra-226 77,196MeV 1602v Alfa
Ra-228 63,955Me 5,75v b-
Aktinium 89 Ac-225 53,269MeV 10vrk Alfa
Ac-227 68,248MeV 21,772v b- (Alfa 1,38%)
Ac-228 63,909MeV 6,13h b-
Torium 90 Th-227 68,203MeV 18,68vrk Alfa
Th-228 61,785MeV 1,9116v Alfa
Th-229 58,797Me 7,54*10^4v Alfa
Th-230 81,966MeV 7,54*10^3v Alfa
Th-231 73,789Me 25,52h b-
Th-232 68,036MeV 1,405*10^10v Alfa
Th-234 89,295Me 24,1vrk b-
-Protaniu 91 Pa-231 73,398MeV 3,276*10^4v Alfa
Pa-233 64,277MeV 27vrk b-
Pa-234 89,022MeV 1,17min b-
Pa-235 24,1min b-
Uraani 92 U-232 81,174MeV 70v Alfa
U-233 63,706MeV 1,592*10^5v Alfa
U-234 86,825MeV 2,446*10^5v Alfa
U-235 78,467MeV 7,04*10^8v Alfa
U-236 2,342*10^7v Alfa,(sf)
U-238 93,565MeV 4,468*10^9v Alfa,(sf)
U-239 23,5min b-
Neptuniu. 93 Np-235 87,69MeV 1,08v EC
Np-237 69,236 2,14*10^6v Alfa,(sf)
Np-238 2,117vrk b-
Np-239 2,355vrk b-
Plutonium 94 Pu-237 94,206MeV 45,1vrk EC
Pu-238 88v
Pu-239 83,711Me 2,41*10^4v Alfa,(sf)
Pu-240 6550v Alfa,(sf)
Pu-241 74,895MeV 14,4v b-, (sf)
Pu-242 3,763*10^5v Alfa,(sf)
Pu-243 4,956h b-
Pu-244 8,08*10^7v Alfa,(sf)
Amerikium 95 Am-239 100,72MeV 11,9h EC, (sf)
Am-241 74,874MeV 432,7v Alfa
Am-243 7370v Alfa,(sf)
Am-245 2,05h b-, (sf)
Curium 96 Cm-246 109,758MeV 4730v Alfa
Cm.247 1,56*10^7v Alfa
Berkeliu. 97 Bk-245 116,274MeV 4,94vrk EC, (sf)
Bk-247 1380v Alfa
Bk-249 320vrk b-
Kalifornium 98 Cf-249 122,79MeV 350,6v Alfa
Cf-251 898v Alfa
Cf-253 17,81vrk b-
Eisenste. 99 Es-251 129,306MeV 33h EC
Es-253 20,4h Alfa
Fermium 100 Fm-250 139,602MeV 30min Alfa
Fm-252 25,4h Alfa
Fm-256 2,63h (sf)
Mendele. 101 Md-252 146,118MeV 2,3min EC
Md-256 1,3h EC,Alfa
Nobelium 102 No-253 152,634MeV 1,7min Alfa
No-255 3,1min Alfa,EC
Lawrenc. 103 La-255 159,15MeV 22s Alfa
La-256 28s Alfa,(sf)
Kurtsatov 104 Ku-257 170,706MeV 4,8s Alfa
Ku-258 11ms (sf)
Takaisin alkuun Siirry alas
Hyyra
Krakkeri
Krakkeri
avatar

Mies
Viestien lukumäärä : 1409
Ikä : 25
Missä asun : Helsinki
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Mate of Nala (Hyyra)
Registration date : 04.04.2007

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty04.10.10 22:37

Hyyra kirjoitti:
tl;dr
Takaisin alkuun Siirry alas
DEL
Moderator
Moderator
DEL

Mies
Viestien lukumäärä : 1876
Ikä : 28
Missä asun : Kotka
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Runescape quitattu
Registration date : 30.03.2007

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty05.10.10 7:36

Hyyra kirjoitti:
Hyyra kirjoitti:
tl;dr
Takaisin alkuun Siirry alas
Andy
Admin
Admin
Andy

Mies
Viestien lukumäärä : 2302
Ikä : 27
Missä asun : Leppävirralla, Laatikossa
Ajoneuvo : Honda Monkey Z50J -98
RuneScape hahmon/hahmojen nimet (Jos on) : Tursak ja Volpe(Srg Andy)
Registration date : 27.10.2006

*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty14.02.11 4:50

Lukkoon tämmöset paskat.

_________________
*Asta myrskystä. Kapanen92

*Asta myrskystä. Volpe

Uusi nimimerkki Andy, entinen Tursak.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
*Asta myrskystä. Empty
ViestiAihe: Vs: *Asta myrskystä.   *Asta myrskystä. Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
*Asta myrskystä.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Romulaari - Foorumi :: Yleinen :: Yleinen keskustelu-
Siirry: